15 år siden

Kan ikke løfte opgaven mere

Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
5 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
14 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
3 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
3 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 1 måned siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
Konflikternes art og den generelle vurdering er mundet ud i at, stedet hvor André bor har meldt pas. Lederen af stedet ringede i går og fortalte, at de havde haft et møde med kommunen og ønskede at der skulle findes et andet sted hvor der var mere og bedre opdækning. Han var ked af at skulle ” give op ” for opgaven, men også realistisk mht. de behov André har. Sagsbehandleren, som ikke overraskende igen er en ny, vil kontakte mig de nærmeste dage.
Jeg vidste godt at han er blevet meget pædagogisk krævende, hvilket jeg også har mærket når han har været hjemme. Samtidig har jeg også haft fornemmelsen, at et par stykker af dem som bor på stedet, har haft dårlig indflydelse på ham. Både med gøren og laden, og ikke mindst sprogmæssig. André er ” som regel ” ikke opfinderen, men medløberen. Han er ingen engle barn, det er der ingen af vores børn der er, men han for hans vedkommende, så ved han bare ikke bedre.
Jeg er ked af endnu et skift, men hellere det og han så får de rette betingelser at færdes under. André kender ikke til beslutningen og skal heller ikke før der er noget konkret. Sidste gang der skulle findes en anden løsning, tog det over et år. Det vil jeg ikke acceptere igen.

Påhænget kommer og går stadig hjemme ved min far. Sidste nye er at hun nu vil have hendes egen lejlighed, da hun ikke kan acceptere at hendes samlever ryger hash. Jeg sagde til min far, at det kan da være fuldstændig ligegyldig om man sidder døddrukken og ikke i stand til at gå på toilettet( som hun gør ), eller man er vind og skæv af hash. De er misbrugere hele bundtet. Jamen forsvare min far hende - øl er jo lovlig, det er hash ikke.
Jeg orker det snart ikke mere, og er led og ked af at se på det. Kunne han da for fanden ikke gå i barndommen, i stedet for at opføre sig som en rebelsk teenager.

Noget positivt er der da sket. Min speeder fod / ben / balle / ryg er i bedring. Har ikke så ondt mere og den sovende fornemmelse er næsten også væk. Generne og smerterne har mere eller mindre stået på i over et halvt år, og derfor var jeg hunderæd for at det var en diskopolaps og kunne slet ikke overskue det. Tror også at psykiske spændinger kan forplante sig til fysiske. Der har jo været nok at tænke på og bekymre sig om !

Min kære svigermor er fragtet over til min svigerinde. Indgrebet varede ikke så længe som spået, så det må betragtes som positiv. Ved endnu ikke om hun skal igennem strålebehandling. Svigermor bliver der på ubestemt tid og ved endnu ikke hvornår hun tager tilbage. Har også givet min svigerfar en undskyldning, men han havde opfattet det anderledes en svigermor. Han synes at det var rart at vi reagerede som vi gjorde og ikke gik i chok. Tror nu heller ikke at jeg ville have gjort det selv om jeg viste hvor alvorlig det stod til .Måtte give min svigerfar ret i, at hun i forbindelse med kræftknuden har været heldig i form af at hun altid har været en mager pind, og derfor tidlig har opdaget knuden.

Må hellere komme i gang. Trænger snart til en fridag, så jeg kan komme efter nogle af mine mange hængepartier, men det bliver først engang i næste uge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan ikke løfte opgaven mere er publiceret 19/07-2007 13:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.