Fremtiden er nu...
Bjørn Langki...
2 måneder, 7 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
5 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Min far har fået den lejelejlighed han havde fået tilbudt og kan flytte ind d. 15/10. Havde ellers ikke meget tro på at han fik den da han stod som nr. 9 ud af 12, og samtidig havde et lavt medlemsnummer. Men indimellem skal man være heldig og det var åbenbart hans tur denne gang. Oveni denne gode nyhed så har påhænget også fået lejlighed – I DEN ANDEN ENDE AF BYEN. Hvor heldig kan man være……
Jeg spurte ham om det ikke blev dejlig med lidt ro, indimellem påhængets hæmningsløse konstante kneveren i baggrunden – jo mon ikke svarede han. Aftalte at vi skulle finde en dag hvor vi kunne komme ud og se lejligheden indvendig, samtidig med at tage mål til gardiner / persienner. Han viste ikke hvornår påhænget havde hendes lejlighed fra, men lovede at finde ud af det.
Den næste projekt bliver at overbevise min far om at skifte noget af møblementet ud. Påhænget og hendes hund har ødelagt hans sofa og seng med rent ud sagt - pis og lort. Sofaen som ellers var okay, er over 30 år gammel, så det er ingen skam at skifte den ud. Mere ærgerlig er det selvfølgelig med sengen, men som hans rengøringsdame foreslog, så kunne han få gavn af en elevationsseng. Han er jo lidt sej at danse med når det gælder nyt tøj el. møbler, men da han var erhvervsdrivende betød flere tusinde kr. i nyt udstyr eller det nyste nye intet. Skal prøve at overbevise ham om at hans nye hjem er en investering som da han bestilte bil. Det bliver ikke nemt, men skal nok få ham overbevist.
Min far er klar over at den lille hund skal flytte med påhænget og den ikke bliver hans ansvar mere. Det bliver hårdt for ham da han holder af den, men tror også at han har indset at den er for meget for ham. Håber så for hunden at der findes et andet hjem til den, da hun ikke vil være i stand til at tage sig af den.

Nu kommer min lille mand hjem, så jeg må hellere komme ud og passe min lille butik :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget YES er publiceret 24/08-2007 15:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.