AT forløb
Coleen
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
8 måneder, 17 dage siden
Øv øv øv, stadig syg! Og jeg har været på arbejde igen idag. Imorgen og onsdag har jeg fri, jeg glæder mig til at slappe helt af, og pleje mig selv, i to hele dage.

Imorgen vil jeg ned og bytte et par bukser i H&M. Jeg er ikke god til at handle tøj, og slet ikke bukser. Jeg kan aldrig finde nogen der passer både min røv og min pung, men i lørdags var jeg heldig. Jeg fandt et par fede sorte fløjlsbukser i H&M, prøvede dem, og de sad perfekt! YES. Da jeg så ville have dem på igår, gik stoffet i stykker ved en af de der dimser til at holde bæltet med! Lort! Nå, men dem vil jeg ned og bytte imorgen, og så er mit held anlagt på den måde, at de sikkert ikke har flere i min størrelse! GARANTERET!

Jeg skal også ned på biblioteket. Jeg havde lånt en pokemon-film til børnene ude på arbejdet. Den har de set et par gange nu, så den skal afleveres.
Da jeg lånte den, så jeg godt at skriften udenpå var på arabisk, men jeg troede at talen var dansk. Det var den IKKE! Men børn er jo ligeglade. Så det var alligevel en succes. Imorgen vil jeg spørge om de har nogen tegnefilm på dansk.

Nu vil jeg ligge mig ind i min seng og pleje min forkølelse. Godnat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget host, snøft, snot er publiceret 03/09-2007 23:01 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.