16 år siden

Uden for ( min ) rækkevidde

13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
21 dage siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Kan ikke nå ind hverken fysisk eller psykisk. Michelle meddelte mig via en sms i nat, at hun følte sig ikke ” helt klar ” til at tage til lægen på mandag. Hvornår bliver man klar ?
Jeg havde planlagt at køre til Århus og følge hende de tunge skridt ind til lægen, og hjælpe med at forklare, sætte ord på og bede om hjælp, men pigebarnet tør åbenbart ikke at åbne op til skabet. Tror at hun er bange for hvad der vælter ud og hvad hun bliver konfronteret med.
Jeg føler mig konstant mislykket i forhold til at have opdraget hende, lære hende hvad der er ret og vrang og generelt hjælpe hende igennem livet. Ved godt at jeg ikke skal - for jeg har kæmpet en kamp for at det skulle gå hende vel, men hver gang jeg prøver på at hjælpe, så har hun enten gjort stik modsat, eller bakket ud som nu. Hun ved det godt og kan også se det når det er for sent, men trodser mig alligevel.
Hun har altid været sådan, siden hun var helt lille og troede hun kunne - skulle bestemme. Hun har bestemt ikke været nem. Det har også givet problemer med André, som altid har set et stort lys i hans søster og hvad søster gør ! Hun er dog blevet klar over hendes indflydelse på ham og mere bevidst om hvad der er godt og skidt for ham.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i forhold til at hjælpe hende. Er bange for at det er derfor hun valgte at flytte så langt væk. Hun ved at jeg konfrontere hende og at jeg står fast. Hun ved at jeg kræver handling og ikke er passiv. Men frem for alt, så ved hun at jeg elsker hende uanset.

Uha må hellere snart komme i arbejdstøjet og passe min butik ;-) Beordrede min lille mand tidlig ud af sengen( det er dejlig at være bossen - he he ), så han kunne være træt nok til at få en time på øjet inden vi skal ind til naboen i aften. Starter så selv op for at holde fyraften senest kl. 18.00. Vi har et arrangement i byen som giver travlhed og kan ligeså godt få en bid af kagen. Skal ikke fortælle nogen af kunderne at jeg stopper der – for så går de fuldstændig op i limningen. ” Det er fandme for dårlig og vi SKAL bare være der når de har fri og skal bruge en vogn ” . Hmm… Jeg vil også gerne have et liv – bare engang imellem !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uden for ( min ) rækkevidde er publiceret 15/09-2007 11:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.