13 år siden

JEG Stjæler venner og kærester

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
12 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
4 måneder, 13 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
2 år siden
poop
Regitze Møbi...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
5 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
Tanker
Racuelle Hei...
3 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
No name girl
5 år siden
Emil vil forlade sin kæreste for at være sammen med mig.
Jeg kan godt lide drengen, men jeg er ikke rigtig forelsket i ham, mere.. Det var jeg måske der sidste sommer, men det er så uendeligt lang tid siden.
Nu vil han så åbenbart forlade kæresten, så han kan være sammen med mig - men det er altså ikke min plan at være sammen med ham. Jeg vil bare gerne være venner, og nej, jeg vil ikke sige, at jeg ikke tror, vi kunne 'komme til' at være sammen nogle gange, når vi ses, men jeg gider altså ikke, det der kærestepjat med ham.

Nu ved jeg bare ikke helt, hvordan jeg skal sige til ham, at han altså ikke er kærestepotentiale.?
Jeg kan jo ikke undgå at såre ham?
Øv..

Gymnasiefest i aften. Jah! Jeg glæder mig helt vildt, men samtidig ikke, for alle mine venner tager deres venner med udefra gymnasie, og jeg gider ikke møde flere nye mennesker!!

Jeg hader i forvejen at møde mine venners venner, for de bliver enten altid jaloux på mig, fordi de selv synes, jeg er sejere end dem, eller også siger de mig ikke en flyvende fis, og så er det lidt til grin, når ens ven spørger om man ikke bare syntes 'Kamilla' er heeeeeel viiildt sød..

Hvis det så endelig skulle lykkes mig at møde nogle søde nye mennesker i aften, så må jeg beklage og sige, at min vennekreds er intakt og sprængfyldt.
Jeg har så mange venner, at jeg snart ikke kan huske deres rigtige navne, men kun deres kælenavne. Det holder ikke! Jeg er socialt mæt. Jeg har ikke brug for at møde nye mennesker.!

Slet ikke Melissas veninde, som jeg allerede er blevet advaret om, er fucking jaloux på mig, fordi Melissa hele tiden snakker godt om mig, og jeg ser heller ikke ligefrem frem til at møde Kenneths kæreste, for jeg har jo været sammen med Kenneth et par gange, og er det vist stadig? Fy fy skamme, det ved jeg godt..

Jeg er altså ikke en eller anden so, der lever for at stjæle andre folks venner og kærester, det sker bare for mig konstant..

Hehe, minder mig om den scene i filmen Mean Girls, hvor de skal sige undskyld til hinanden alle sammen, og den populære pige siger: 'Undskyld, men jeg kan jo ikke gøre for at alle kan lide mig!!'
Det jeg siger lige nu, lyder i hvert fald ligeså snobbet. Hov, det er ikke meningen. Måske jeg lige skulle overveje, om jeg selv er skyld i, at folk bliver jaloux på mig?

Ej, jeg har jo aldrig tænkt, næh se, der har vi Melissa, jeg vil være hendes bedste veninde - det er ligesom bare kommet naturligt.
Med Kenneth er det altså heller ikke min fejl. Jeg tænkte godt nok, hov en sød fyr, han skal være min - men det var før jeg vidste, at han har kæreste på, og det var altså ham, der kyssede mig først første gang vi var sammen. Nå! Men forresten tror jeg heller ikke, at jeg vil vælte hans kæreste af pinden, så jeg kan overtage ham, ligesom alt det med Emil - jeg vil altså ikke have deres kæresters plads..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget JEG Stjæler venner og kærester er publiceret 21/09-2007 15:20 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.