13 år siden

Hyperaktivitet

Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
En slange i huset
Anastasia
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
8 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
4 måneder siden
De første dage
Michala Esch...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
3 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
4 år siden
Det var en herlig dag i går (bortset fra da vi havde dansk i skolen, men det bliver jo aldrig godt, så det gider jeg ikke tage mig af).

Det gik super godt for mig til dans, og det var faktisk også skægt. Line var med til dans, så det var bare voldskægt - og fuck hvor hun egentligt lærer at danse hurtigt :b

Vi strak os ud bagefter sammen med Melissa, hvilket jeg virkelig trængte til, for mine muskler har været ømme i nogle dage nu - men heldigvis fik jeg det ordnet i går, så jeg har været fri for smerte i dag..

Vi havde besøg af brandtilsynet. Puha! Vores skole er åbenbart rigtig brandfarlig, og vi skal desværre have brandprøve midt om natten snart, det orker jeg altså ikk, når vi skal op og i gymnasiet dagen efter - jeg ved nemlig bare, at jeg kommer til at blive hyper og drikke mig skide fuld med de andre eller sådan, hvis vi først bliver vækket midt om natten!

Line og jeg var allerede crazy nok i går aftes, til at jeg var hyper i nolge timer. Det brandforråd var bare super skægt, og vi pjattede rundt i vores egne tanker, om hvordan vi skulle redde hele skolen, ved at banke på nogle malede firkanter vi har rundt omrking på væggene, så vi kunne komme ind hos de rare nissemænd og få noget sand, vi kunne smide på ilden, samtidi med vi råbte vores hemmelige kodeord 'ergo bibamus' (hvis du ikk fatter min pointe med det her, er det helt okay! :P )

Om aftenen tog jeg sammen til at gå ned til Kenneth og bede ham om en kop te. Vi sad alene i en halv times tid, hvor vi bare snakkede, indtil Line og Melissa kom ned og forstyrede. Vi spillede play station og var hyper i nogle timer - men det vigtigste var, at jeg lige fik overbevidst mig selv om, at jeg altså ikke er uvenner med ham.
Jeg kan bare ikke rigtig finde ud af, hvorfor jeg stadig skal have sådan en stor lyst til at kysse ham og ligge i hans arme - for vi burde bare være venner, i hvert fald lige her i starten :b, hehe.

Da de andre gik i seng, forlod jeg Kenneth sammen med dem, selvom jeg ikke var træt, men jeg var 'bange' for, hvad der skulle ske, hvis jeg blev alene sammen med ham - jeg kan sq ikk finde ud af vores forhold!

Jeg lå i min seng og så Fidibus - fuck den er så herre griner!
Jeg har aftalt, at jeg skal se den sammen med Line og Melissa i dag, men jeg ved ikke, om det bliver til noget, for jeg skal aflevere den kl 18 i aften.
Jeg er også pisse træt, for jeg sov først ved 1-tiden i går, fordi jeg var så hyper..

Skolen i dag har været okay. Jeg glæder mig til, at vi skal have samtaler med vores lærere, om hvordan vi klare os, for jeg vil gerne have at vide, om det går ligeså godt for mig, som jeg synes det gør!! hehe

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hyperaktivitet er publiceret 27/09-2007 14:13 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.