13 år siden

Overfald/voltægt

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
4 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
5 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
8 år siden
Designer eller ikke desig...
Kianna Kitte...
3 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
4 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
7 år siden
Nye og gamle tekster...
Kianna Kitte...
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
5 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 måneder, 18 dage siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Et visit til Danmark's St...
Kianna Kitte...
2 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
6 år siden
Nyt år
Martin Micha...
1 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
2 år siden
Jeg var til min første fredagscafe på skolen i dag. Ihh, det var skægt, selvom der slet ikke var pladser nok, så jeg sad i et lille hjørne med Ninna, Ida, Mie & Melissa.
Jeg drak virkelig igennem, ups! Da jeg havde drukket 4 øl, var de andre lige blevet færdige med deres første - men det har jo også noget at gøre med at de ikke kan lide øl.. 'Nåeh, små pus, det kommer sikker med alderen,' jeg elsker virkelig at bruge den sætning (især fordi mange af dem kun er ½ år yngre end mig!)

Jeg synes ikke selv, at jeg var særligt stiv, men der var rigtig mange halv-random folk (folk jeg godt ved hvem er af udseende og måske har talt med en enkelt gang, men ikke kan sætte navn på), der kom op og sagde ting som, 'hva så stiiiiive!?' - så måske var der noget om snakken.

Det sluttede allerede kl 17 og så gik jeg på pizzaria med Melissa og Ninna. Vi bestilte en familiepizza og fuck den var giga!!
Det kan godt være, at jeg drikker hurtigt, men jeg spiser åbenbart langsomt. Da de andre havde spist deres del færdig, var jeg kun kommet igennem 1 enkelt stykke!

Løsh!! (mærkelig lyd som Line hele tiden siger, der har sat sig fast i mit hoved, og som jeg havde brug for at komme ud med!)

Jeg har forresten også fået en virkelig dårlig vane med at have en milliard ting liggende i min seng hele døgnet! Jeg skal sove lige om lidt, og jeg har to bøger (Harry Potter 5 på engelsk og Sofies Verden, som je alligevel ikke får læst i nogensinde), mine nøgler, en flaske vand, en varmere trøje, et par ekstra sokker, min løve-bamse, mine øreringe og en kuglepen liggende i min seng - og jeg ved jo godt, at jeg ikke kommer til at fjerne noget af det - for hvor fanden skulle jeg så ligge det hen?

Næh du, sengen er min bedste opbevaring-overflade, og hvis jeg skulle ligge tingene væk, ville de ende på gulvet og så ville de virkelig være i vejen, så i stedet for beholder jeg dem her, indtil jeg lige får tager mig sammen til at rydde op.!

Jeg hader virkerlig ting som oprydning, rengøring, at plukke øjenbryn, gå i bad osv - fordi man skal gøre det igen og igen og..

Efter pizzaen var jeg dødtræt, og da det var for tidligt at gå i byen, gik jeg hjem og sov. De andre kom bare og bankede mig op en halv time efter, jeg havde lagt mig til at sove!

Der var kommet gang i dramaet. Jeg synes altid, det ender galt, når jeg drikker, måske skal jeg bare lade være med det!
En af pigerne var kommet grædende hjem uden sin meget dyre jakke og sko osv, og hun havde smækket sig inde på sit værelse. Da de andre prøvede at komme i kontakt med hende, var hun åbenbart smuttet ud af vinduet, så der var et big time kaos!

Tøserne troede, at hun var blevet overfaldet eller voldtaget, og de var helt oppe at køre - men heldigvis har jeg prøvet den slags situationer en milliard gange, efter jeg har gået på højskole, så jeg fik kølet situationen lidt ned.

I starten var jeg også ret nervøs, men jeg har bare lært, at man ikke skal drage forhastede konklussioner, ligesom da tøserne ville indblande vagtlæren.

Så mødte vi nogle af drengene, hun havde festet med, og de sagde, at hun bare havde overreageret sindssygt på et eller andet, og så tog jeg det ikke så seriøst mere. For hun er, uden at mene det ondt, måske lidt af en drame queen.

For en sikkerheds skyld ringede jeg lige til en af hendes bedre veninder, og hørte hvad hun mente vi skulle gøre, og hun blev oprevet, men rådede os til bare at lade hende køle ned..

Nu er mit eneste problem bare at 'sm¨pigerne' i deres galskab over, at der 'sket noget' fik involveret rigtig mange mennesker i deres voldtægts/overfalds teori, så i morgen ved hele skolen det sikkert, og det er jo ikke fedt!
Jeg hader rygter, det er forfærdeligt, når alle ved noget om en, både hvis det er sandt og hvis det ligesom i dette tilfælde, forhåbenligt ikke er sandt..

Ninna blev hentet for en halv time siden. Hendes far var sprit stiv, så jeg har været meget bekymret for, om hun ville komme sikkert hjem, men som hun selv sagde, så har hun kørt med ham i meget stiv tilstand en million gange.
Det var bare super nederen, at han lige bakkede tværs gennem en hæk, da han skulle vende bilen!!
Men jeg har heldigvis lige fået en sms fra hende om, at de er kommet sikkert hjem, så nu kan jeg sove trygt!

Skal forresten lige blære mig her tilsidst. Jeg har fået mit første vaskeægte 12 tal forleden!! Wee!! Vi havde matematik test, og gæt hvem der som den eneste i sin klasse havde ALT fuldkommen rigtigt. Ja, det var vist nok lige mig! Så jeg var vist også lige den eneste og første i min klasse, der har scoret et 12 tal! YEAH!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overfald/voltægt er publiceret 05/10-2007 23:43 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.