13 år siden

På ølbar med gamle mænd

No, i will not keep calm....
Julie Vester...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
3 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
AT forløb
Coleen
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
8 måneder, 25 dage siden
Skoddag
Suree Lio (L...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
4 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
12 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
6 måneder, 20 dage siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
4 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
3 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
Ferien er allerede ved at være slut. Det er fandme utroligt! Jeg har det som om den burde være mindst 6 uger længere, så jeg virkelig kunne føle, at jeg havde haft en pause fra hele mit hverdagsræs - men selvfølgelig er den ikke så lang! På den anden side, har jeg det som om, det er en milliard dage siden, jeg var i skole sidst..

Jeg har svært ved at føle glæden ved at skulle tilbage fuldt ud. Jeg vil gerne se alle de dejlige venner, jeg har skabt mig i løbet af de seneste to uger, men jeg gider bare ikke tilbage på skolebænken!!

Tænk engang at gymnasiet er så frygteligt kedeligt!? Helt ærligt, så er det kun i matematik og engelsk jeg føler at undervisningen rykker, resten af tiden føler jeg virkelig, at jeg spilder min tid - og herved mit liv.

Skal jeg fortsætte med at spilde mit dyrbare liv, eller skal jeg finde på noget andet at lave?
Jeg vil jo gerne have en uddannelse, og jeg er en bolig person og alt det der, og man skulle virkelig tro at gymnasiet var skræddersyet til mig - men der sker bare ikke nok!

Alligevel står jeg jo ikke til at få 12 i alle fag. Så jeg har mulighed for at gøre det bedre, og jeg tror, det er den mulighed, jeg skal tænke på, når jeg mangler noget at brænde for.

Det ville bare være lettere, hvis man kunne få kickstartet sin motivation af selve undervisningen, i stedet for man skal lede dybt efter den!

__________________________________

Jeg har brugt meget af min tid sammen med min mor. Vi har ikke et normalt mor-datter forhold, vi er meget mere som veninder, selvfølgelig med en betydelig aldersforskel.

Jeg får mine sociale behov mere end tilfredsstillet til hverdag, så jeg skriger egentligt ikke efter selvskab i mine ferier og weekender.
Derfor ser jeg ikke mine venner 'hjemmefra' nok. Desværre er der også en del af mine venner, der har været udenlands her i ferien, eller som slet ikke har haft ferie, så jeg er ikke blevet 'presset' til at se så mange.
Jeg vil jo gerne se dem, men jeg gider jo ikke spilde min tid på det. Jeg har ikke et behov for at se folk..

Jeg var i København med min kusine forleden dag. Vi er jævnaldrene, men vi har aldrig rigtig lavet så mange ting sammen. Vi spiste sammen på Jensens Bøfhus, og vi shoppede lidt og var i biografen - det var ret hyggeligt!

I går så jeg Sisse. Jeg elsker den tøs, men fuck hvor jeg hader hendes kæreste. Han er okay, men hvorfor have en kæreste der kun er okay, når man kan gøre noget for at finde en der er perfekt!!

Vi så hendes svoger spille en koncert i sådan en konkurrence, hvor han lige vandt semifinalen. Deres band er også meget godt, men det er meget mere hård rock, end Sisse og mig normalt høre.

Efter koncerten blev vi inviteret med på en ølbar af bandet. Vi var klart de absolut yngste i baren med vores 18 år, alle andre var nok omkring de 30, ligesom dem i bandet. Det var skideskægt at komme ud i byen på en helt anden måde end man plejer. Normalt tager vi jo bare på diskotek og ryster røv på et fyldt dansegulv med svedende teenagere, men i går var det hele bare anderledes!
Når mændene er 30+ er det fucking lige meget, hvor grimme de er, man snakker bare med dem :D Vi fik også en masse udenlandske 'skodøl' foræret af de mænd vi snakkede med. De syntes jo det var cool, at få lov til snakke med nogle friske ungmøer, og så har de bare flere penge end os til den slags.

Det vil sige, jeg har faktisk mange penge, nu hvor jeg er begyndt at få SU, men fuck mit forbrug er bare skudt i været de sidste par måneder! Jeg bruger penge hver eneste dag på reelt ligegyldige ting - men en cola eller en cafe latte virker bare blødgørende på livet, så det ender jeg altid med at købe..

Vi festede på ølbaren indtil kl 4.30, hvor stedet lukkede, det var skønt! :P

Alt i alt har det været en herlig ferie, dog med en enkelt undtagelse, som jeg skriver om senere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På ølbar med gamle mænd er publiceret 20/10-2007 17:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.