16 år siden

At elske sit sted

Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg elsker mit sted.

Gik en tur i byen idag og blev lige pludselig helt boblende glad... hvor er her dog smukt også på en blæsende regnvejrsdag!

Gik i den ene retning - og stod konfronteret med vadehavshimlen og den barske havluft - gik i den anden retning ud over de idyliske andeøer, hvor trætoppene spejlede sig i åen..... hmmm... hvordan kunne jeg nogensinde flytte væk herfra??

Det er jo her, jeg føler mig hjemme - og som et ekstra frynsegode er det her, julemåneden er hyggeligst - også når man er fattig.... gratis karusel til ungerne - gratis hestevognskørsel og næste weekend gratis jul i den gamle købmandsgård med friske klejner, gode råd, konfekt, lysestøbning, papirfremstilling osv.... Jeg elsker Ribe.

Jeg elsker mit skæve hus fra 1720 - også selvom det spøger en lille smule ( mælk der bliver sur i køleskabet og en lysekrone, der gynger) - elsker at kigge over på nabohuset, der er endnu ældre og i bindingsværk og skævt som bare fanden.

Der er visse mangler, såsom penge og arbejde - men det er biting.

Jeg vil ALDRIG flytte igen - ikke fra byen i hvert fald... en skønne dag flytter jeg nok hen i det gamle kloster, der nu fungerer som lejligheder for ældre damer fra byen og senere måske på plejehjemmet for enden af gaden i den sidste tid, før jeg skal dø... men jeg vil dø i min rede - og min rede er LIGE HER

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At elske sit sted er publiceret 03/12-2007 22:25 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.