16 år siden

At elske sit sted

Skagen
Peter
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Jeg elsker mit sted.

Gik en tur i byen idag og blev lige pludselig helt boblende glad... hvor er her dog smukt også på en blæsende regnvejrsdag!

Gik i den ene retning - og stod konfronteret med vadehavshimlen og den barske havluft - gik i den anden retning ud over de idyliske andeøer, hvor trætoppene spejlede sig i åen..... hmmm... hvordan kunne jeg nogensinde flytte væk herfra??

Det er jo her, jeg føler mig hjemme - og som et ekstra frynsegode er det her, julemåneden er hyggeligst - også når man er fattig.... gratis karusel til ungerne - gratis hestevognskørsel og næste weekend gratis jul i den gamle købmandsgård med friske klejner, gode råd, konfekt, lysestøbning, papirfremstilling osv.... Jeg elsker Ribe.

Jeg elsker mit skæve hus fra 1720 - også selvom det spøger en lille smule ( mælk der bliver sur i køleskabet og en lysekrone, der gynger) - elsker at kigge over på nabohuset, der er endnu ældre og i bindingsværk og skævt som bare fanden.

Der er visse mangler, såsom penge og arbejde - men det er biting.

Jeg vil ALDRIG flytte igen - ikke fra byen i hvert fald... en skønne dag flytter jeg nok hen i det gamle kloster, der nu fungerer som lejligheder for ældre damer fra byen og senere måske på plejehjemmet for enden af gaden i den sidste tid, før jeg skal dø... men jeg vil dø i min rede - og min rede er LIGE HER

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At elske sit sted er publiceret 03/12-2007 22:25 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.