14 år siden

At elske sit sted

Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Sommertid, vintertid
Bjørn Langki...
4 måneder, 22 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
5 år siden
Jeg elsker mit sted.

Gik en tur i byen idag og blev lige pludselig helt boblende glad... hvor er her dog smukt også på en blæsende regnvejrsdag!

Gik i den ene retning - og stod konfronteret med vadehavshimlen og den barske havluft - gik i den anden retning ud over de idyliske andeøer, hvor trætoppene spejlede sig i åen..... hmmm... hvordan kunne jeg nogensinde flytte væk herfra??

Det er jo her, jeg føler mig hjemme - og som et ekstra frynsegode er det her, julemåneden er hyggeligst - også når man er fattig.... gratis karusel til ungerne - gratis hestevognskørsel og næste weekend gratis jul i den gamle købmandsgård med friske klejner, gode råd, konfekt, lysestøbning, papirfremstilling osv.... Jeg elsker Ribe.

Jeg elsker mit skæve hus fra 1720 - også selvom det spøger en lille smule ( mælk der bliver sur i køleskabet og en lysekrone, der gynger) - elsker at kigge over på nabohuset, der er endnu ældre og i bindingsværk og skævt som bare fanden.

Der er visse mangler, såsom penge og arbejde - men det er biting.

Jeg vil ALDRIG flytte igen - ikke fra byen i hvert fald... en skønne dag flytter jeg nok hen i det gamle kloster, der nu fungerer som lejligheder for ældre damer fra byen og senere måske på plejehjemmet for enden af gaden i den sidste tid, før jeg skal dø... men jeg vil dø i min rede - og min rede er LIGE HER

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At elske sit sted er publiceret 03/12-2007 22:25 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.