16 år siden

og så lige en opgave mere!

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Ahhh! Jeg blev færdig med min opgave i går! Det er simpelthen så dejligt, selv om.. wow der blevet presset meget ned på 7 sider, og.. ja.. var lidt presset til sidst, så sammenhængen er måske ikke super god, og konklusionen.. hmm.. Men det er jo bare en skriveØVELSE og det håber jeg f.. vores lærer husker, og ikke sætter karakteren efter at alle de andre sikkert også har prøvet at stile lidt højere end det! Men jeg bliver godt nok rasende hvis jeg ikke får en 7er (ny skala)! Det bliver spændende at se, og jeg skal nok ikke vente ret længe, han plejer at være hurtig til at rette (tænk at der findes sådan nogle undervisere på uni!!)

En af grundene til at det blev så stresset var at jeg skulle til julefrokost søndag aften (en anden grund var nok, at jeg havde undervurderet opgaven, og havde lavet absolut intet i hele to dage!! Første gang det er sket det her semester!)
Julefrokosten var med koret, og ok hyggelig, men jeg var vist ret stresset, for jeg kunne slet ikke finde ud af at være der, eller at snakke med de andre! Nå ja, og så skulle vi hele tiden bruge voldsomt lang tid på at diskutere hvordan reglerne for et eller andet spil skulle være, og jeg havde bare ingen tålmodighed! Jeg var ved at eksplodere, og det gjorde det overhovedet ikke bedre, at vi startede med at spille banko, christ!! Det er simpelthen så langtrukkent!
Det var ok hyggeligt alligevel.. men jeg har nok virket meget underlig.. Organisten og konen havde lavet bunker af mad, og så vandt jeg hele tre pakkegaver! Totalt sejt! Jeg vandt en kokosnød (mmm), en julemand, som bliver tyk hvis man vander ham (hmm.. skal lige have tjekket den nærmere ud.. lyder lidt suspekt!) og et photoshop-billede af organisten med nissehue på.

I dag skal jeg skrive sprog-skriveøvelse. Den skulle have været afleveret i går, men jeg har bare slet ikke haft tid.. Det er lidt skidt, fordi jeg ikke har fået lov til at vente med at aflevere.. men det går nok alligevel :) Skal bare lave en æstetisk vurdering af et digt. Tror jeg vil give mig selv en tidsramme på 4 timer.. Jeg har vist heller ikke så meget mere. Vi skal til pizza-juleafslutning i historie i dag.. bliver rigtig hyggeligt! Så vil jeg nyde, at jeg bare kan slappe af nu. Vi har sidste timer på torsdag, og derefter har jeg bestemt mig for at bruge fire timer om dagen på opgaven der skal afleveres 15. januar, hver dag indtil jul. Så skulle den nok også være færdig, og så kan jeg holde laang juleferie :) Ahhh!

Ha en dejlig dag!

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget og så lige en opgave mere! er publiceret 11/12-2007 13:06 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.