Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
4 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 måneder, 4 dage siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Jul til søs og nytår til søs. Det er ikke første gang jeg prøver det, jeg har sejlet i 20 år, så det er ikke noget nyt.

Alligevel er det to aftener, der i bund og grund kan koges ned til to aftener, med ekstraordinært god mad og glade mennesker.

Vi er 15 mand ombord. Bortset fra 3 nye mand denne tur, har vi alle kendt hinanden i 3 år. Og vi kender hinanden rigtigt godt. Så når nu julen og nytåret ikke kunne fejres hjemme sammen med vores nærmeste, så måtte dette jo være et ret ok alternativ. Og så slipper vi for de tømmermænd, som en del af jer derhjemme, med garanti døjer med idag.

Vi holdt fællesaften på broen. Vi har et stort konferencebord heroppe, dog kun med plads til 10. Men en af assistenterne har et sæt hænder der sidder helt perfekt på ham og han fik lavet nogle bordplader, der lige kunne monteres vupti. Og så var der plads.

Det var en rigtig hygelig aften iaftes. God mad... rigtig god mad. Vi har en helt suveræn dygtig kok og han ELSKER sit job. Vi andre "hader", når vi skal hjem og have vores hjemme-bukser på for første gang siden vi tog afsted. De strammer mere og mere.

Vi spillede Trivial Pursuit (holdopdelt) og det gav anledning til en hel del sjove diskussioner. Kl 23 (som er 24 dansk tid) skålede vi nytåret ind (i cola) og efter en halv times snak, gik vi hvert til sit, efter at have ydet en fælles indsats med at rydde alt af og vasket op.

Alene nede på kammeret, starter PC'en og logger på MSN for at se om jeg var Palle alene i verden. Det var jeg, så jeg lukkede computeren, gik ud og børstede mine tænder, smed mig i køjen, tændte flimmeren og så koncert med Kim Larsen og Kjukken. Lis Sørensen kom også på fra Kronborg og der gik lyset ud for mig.

Og allerede 4 timer inde i 2008, ringede mit vækkeur og årets første vagt ventede forude..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første er publiceret 01/01-2008 19:40 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.