16 år siden

Lang tid endnu

Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Jeg er simpelthen så træt lige for tiden. Jeg kan bare sove og sove hele tiden. Det er grumt. Vi danser og vi danser inde på skolen. Nu er vi også ved at være klar til galla. Som er imorgen. :)Det bliver fedt. Endelig er kjolen HELT færdig og klar til den store aften. Har fået syet den ind for oven, så jeg ikke behøver at bekymre mig om den falder ned hele aftenen. Herligt. Og lagt op er den også blevet, så jeg kan have søsters sko på i stedet for mine egne. Og min søster har været så fantastisk sød og få 1 time før fri, så hun kan lægge mit makeup. Hvor er hun dejlig. :) Jeg tror jeg er klar. Ved ikke om jeg kan finde ud af at være så elegant en hel aften, om det ligger til mig. Men det bliver det vel nødt til - bare lige den aften.
---

Tog hjem til Je. lørdag aften og blive taget imod af en storsmilende Je. Og en irriterende køn kæreste. Hun var ikke taget hjem fra aftenen før. Hmm. En smule akavet var det i starten, men efterhånden begynder snakken. Hun er super sød. Virkelig sød, det er hun. Og det er lidt irriterende. Hvis jeg så bare kunne synes at hun træls, så ville det ikke gøre mig så meget. Men det er hun bare overhovedet ikke. Øv mand! Hun begynder at lave mad til os. Og det går pludselig op for mig at jeg ikke længere er gæst i HANS hjem, men i DERES hjem. En smule svært at forholde sig til. Vi skulle hjem til hans mor senere og bage kage til hans fødselsdag om søndagen. Dejligt at se hende igen og det var super hyggeligt. Sammen lå vi allesammen på sofaen. Fik mig en lille lur midt i det hele. Hovsa. Midt om natten tager vi hjem igen, og det viser sig at kæresten skal sove der. Hmm. Meningen var at vi skulle låne en luftmadras af hans mor, men den var ikke at finde nogen steder. Jeg får sengen og de sover på et tæppe på gulvet. Jeg havde det så dårligt over at de skulle sove på gulvet bare fordi jeg skulle være der. Sagde at jeg sagtens kunne sove på det tæppe, så de kunne få sengen. "Jamen Anne, det er dig der er gæst. Du får sengen!". Han har aldrig før betragtet mig som gæst. Men vupti. Og det er i deres hjem. Det kunne jeg ikke håndtere. Arr, det irriterer mig lidt. Men så alligevel ikke. For de passer 10 gange bedre sammen end vi gør, og kan se hvor glad han er for hende. Og især omvendt. Det er så fint. Og han er så sød når han er forelsket. Helt anderledes. Men ja.
Jeg har jo købt hans telefon. Aftalt at jeg skulle hente den tirsdag, når han havde fået købt en ny. Så hjem til ham drog jeg. Jeg tror, jeg må til at indse at det vi havde sammen, var at være kærester og at være sammen i ny og næ. For vi har ikke rigtig noget og snakke om længere. Der var pinlig tavshed flere gange i den halve time jeg var hjemme hos ham tirsdag og lørdag var det ikke ligefrem fordi vi snakke mega meget sammen. Snakkede egentlig mest med hans kæreste. Det er nok bare sådan det skal være og det er nok også godt nok. Har det egentlig fint nok med hvis det løber lidt ud i sandet. Bliver nok rart nok lige at få lidt afstand fra ham. Lidt underligt, men okay.
Fortalte ham også om J. i lørdags. Hans kæreste var så sød og forstående, mens han bare fandt flere og flere ting der var i vejen. Det skal han da ikke altså! Han skal da være glad på mine vegne. Ihh! Da jeg nævnte et eller andet med J. i om tirsdagen, kunne han ikke huske hvem det var. Og du skulle forstille at være en af mine bedste venner! Tsk. Blev helt skuffet over at han ikke kunne huske det. Øv.
---

Savner J. som en gal. Har lige sendt et brev til ham, så håber det når hele vejen ned til ham. Inden han tog afsted snakkede vi om at jeg skulle med til Milano, når han skulle afsted med arbejdet i april. Ved ikke rigtig hvad vi kom frem til. Jc. kom og spurgte mig om jeg ikke skulle med, for hun skulle altså med hendes kæreste, som arbejder i det samme firma. Og så synes hun bare det kunne være SÅ fint. Har hentydet lidt til det i mit brev, så nu må vi se. Frygter for at han ikke vil have mig med. Drømte at han bare fuldstændig droppede mig i hans brev, og at han slet ikke ville have noget med mig at gøre. Åhh. Håber det kun er en drøm. Glæder mig til april. Der er pokkers lang tid til. Det kan jeg ikke overskue.
---

Ellers er vi også gået igang med det store AT eksamens-projekt. Eller hvad det nu hedder. Og allerede inden vi fik cd-rommen med ressourcerummet på, var der fundet en fejl. Skide godt ellers. Gider ikke igang med at skrive en synopsis. Og slet ikke om Fremtiden. Men der er ikke så meget og gøre. 3. marts skal den afleveres og skal allerede meget snart finde ud af en emne. Hmm.

Nå, må hellere få læst det engelsk til imorgen. Skal tidlig i seng, så jeg ikke sidder og gaber imorgen.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lang tid endnu er publiceret 17/01-2008 17:15 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.