16 år siden

20. januar 2008 En dårlig weekend

Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Søndag den 20-01-08 En dårlig weekend

Natten til lørdag vågnede jeg omkring klokken 1, jeg bøvsede og blev ved, kun afbrudt af hoste anfald. Men det var ikke nok, jeg begyndte samtidig at klø, det var nærmest som at falde ned i en stak brændnælder, det brændte og kløede overalt. Lige fra håret til mellem fingerne, i nakken, på benene over alt. Sådan fortsatte det hele natten.

På et tidspunkt omkring klokken 3, kom et hårdt bøvs, det gjorde ondt. Så jeg satte mig op. Men nu skulle jeg ned ofr at hælde vand ud. Op igen, prøver at få ro, hoste, bøvse og klø. Væguret ringede klokken 7. 30 for jeg skulle jo på radioen. Jeg stod op og gjorde alting klar. Men jeg følte mig svag, og jeg var træt. Jeg hostede, bøvsede og kløede stadig. Det gik ikke. Omkring klokken 8, ringede jeg afbud til radioen.

Efter Steffi var luftet gik jeg i seng igen og blev her det meste af dagen. Jeg tog Samerin, og piller for maven, kløpiller, hostesaft og spray.

Den aften gik jeg tidligt i seng, og sov noget bedre. Men jeg har stadig de samme problemer men dog ikke så slemt. Så jeg tog en rolig søndag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 20. januar 2008 En dårlig weekend er publiceret 24/01-2008 19:23 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.