14 år siden

Min far har brækket ryggen...

Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
2 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år, 8 måneder siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Min far ringede i dag og fortalte at han er blevet indlagt.

Han havde været ude at "save grene ned", hvor han stod på en stige. Stigen væltede vist og han fik en pind gennem låret..!

Han kom på sygehuset, hvor de fjernede pinden. Den havde ikke lavet vital skade, men var gået helt gennem låret og ud på den anden side..

Fordi han havde lidt ondt i ryggen blev han røntgenfotograferet og der viste sig at være brud på ryggen... Så nu skal han overføres til operation i Aalborg i løbet af weekenden..

Der er heldigvis ingen lammelser, men kunne høre på ham, han var ret forskrækket over situationen.

Ved endnu ikke hvor han kommer til at ligge, håber han bliver indlagt på neurokir. afd, hvor de også har rygpatienter. Der arbejder min veninde nemlig. Vil gerne at nogen holder øje med at alt går rigtig til...For mit eget vedkommende har det været et par hårde uger. Jeg har arbejdet ca. 50 timer/uge de sidste 2 uger. Fedt at tjene lidt ekstra penge, men har haft lidt for mange planer og har mærket at jeg var begyndende stressede.

Sov dårligt om natten, blev irritabel på arbejde og havde ondt i knæet...

I mandags gik det galt, da jeg mødte ind på arbejde. Jeg skulle lige strække mig og så gik nakken/ryggen af led. Det har den ikke gjort i 3 år, men var slet ikke i tvivl om, hvad det var. Måtte gå hjem efter at have fået smertestillende piller og kom til kiropraktor hen på eftermiddagen. Han fik løsnet op for det. Var efterfølgende skide øm, jeg følte det, som var jeg blevet kørt over af en damptromle..!

Var på besøg hos Chris i Århus i mandags. Det blev ret sent, inden jeg var dernede, men var ligeglad. Der skulle bare ske noget. Det var ret hyggeligt og dejligt at falde i søvn i armene på én, men lidt hårdt, da jeg måtte stå op kl 5 for at komme hjem på arbejde.

Har dog ikke hørt fra ham siden, det har jeg ret svært ved.. Jeg har ikke lyst til at date og bruge tid på at køre helt til Århus og så ikke høre noget i 1-2 uge. Men jeg er ikke bedre selv. Jeg skrev dog til ham onsdag, men han svarede ikke... Tror dog ikke at han mener noget med det, men ved helt ærligt ikke, hvor jeg har ham... Måske skal jeg bare satse på Flemming, som jeg skriver med på dating. Han virker mere stabil...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min far har brækket ryggen... er publiceret 22/02-2008 22:58 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.