16 år siden

Drømme om blod

Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 1 måned siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
At få et barn vil forandre dit liv. Ja, det kan jeg sætte mig ind i.
Men at det at forsøge at blive gravid, skulle få så stor indflydelse på mit liv, kommer som lidt af en overraskelse. Jeg kan ikke bare tage med veninderne i byen og drikke pina coladas til den store guldmedalje eller dele en flaske vin med kæresten på date-night. For hvad nu hvis jeg er gravid? Men det kan også tage måneder og år at blive gravid, og skal jeg så slet ikke få en ordentlig bøhmand på i al den tid? Argh, må vel til at planlægge fest efter menstruationscyklussen.
Også lidt af en belastning, når man er det sidste faste par i venneflokken som ikke har formeret sig endnu, og hvert nej tak til alkohol bliver efterfulgt af spørgsmålet: er du gravid? Især da jeg aldrig har drukket meget. Som 26-årig gik jeg et helt år uden at drikke – fordi jeg ikke gad pinlige minder og tømmermænd søndag morgen. En meget øjenåbnende oplevelse at se alle sine venner skide skæve og på rulleskøjter, når man selv stod komplet ædru på dansegulvet ved siden af. Gav mig et indblik i alle de forfærdelige personlighedstræk, som kommer til overfladen, når alkoholen fortæller os, at vi er uimodståelige og uovervindelige… Men den gang var der ingen som løftede et øjenbryn, for jeg var sportspigen, som kun drak en gang imellem. No big deal. Men nu - fordi jeg er i et fast forhold og over 30, så bliver hvert alkoholafslag opfattet som en positiv graviditetstest. Argh.

Og hver eneste dag kredser mine tanker om graviditet. Er jeg gravid nu? Jeg er ikke fuldstændigt besat, og tester ikke morgen, middag og aften, som andre jeg kender, men små tanker kryber sig ind i mit tankespind hver dag. I går aftes da jeg lå og læste i sengen slog tanken mig pludseligt: gud, jeg er gravid. Baseret på at jeg i mine bryster følte en stikkende fornemmelse. Det har jeg vist læst er et af de vidt forskellige symptomer (som nogen mærker alle af, nogen lidt af og nogen ingen af!) og der lå jeg fordybet i en bog med tankerne på noget helt andet. Afbrudt. Argh. Derfor drømte jeg så i nat, at jeg fik min menstruation. Blodige pletter, som jeg i min drøm tænkte bare var et tegn på at ægget havde sat sig fast (som jeg også har læst eller hørt et eller andet sted), udviklede sig til et rødt hav. Gid jeg kunne slukke for tankerne og lade naturen gå sin gang. For jeg er absolut ikke desperat efter at blive gravid lige nu – jeg vil bare gerne blive gravid på et eller andet tidspunkt.

Fik læst min hånd i London – jeg kan få helt op til 5 børn, hvis jeg ønsker det… Men mere om det en anden dag.

Gid jeg ikke drømmer i nat

r.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømme om blod er publiceret 17/04-2008 12:48 af Gyldenstjerne.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.