16 år siden

17. april Til røntgen og flytter om

I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Torsdag den 17. april 2008 Til Røntgen og flytter om

Dagen startede stille og rolig. Efter morgenmaden kom posten og de havde min nye antenne med til TV 2, og det hjalp, nu knaser lyden ikke. Så gik jeg i bad og var klar til taxaen kom klokken 10: 15 jeg skulle til Ringsted for få taget røntgen af mine lunger og hjertet. Jeg nåede næsten at få lagt nyhederne ind på min hjemmeside, da Olde ringede og sagde jeg skulle komme ned.

Min kusine havde ringet, min gamle Moster er indlagt med væskemangel og lungebetændelse. Olde blev meget ked af det for min moster er 84 år har været meget syg de sidste par år. Så kom taxaen og jeg blev kørt til Ringsted. Selv røntgen tog 5 minutter, men så måtte jeg vente 1½ time før hjemmekørslen kom, og det var træls.

Endelig hjemme igen, jeg tog lidt frokost, vaskede op og luftede Steffi (hunden) der var helt vild fordi jeg var hjemme igen. Bagefter var jeg træt, så jeg hentede min hovedpude for at ligge mig lidt, men jeg kunne ikke finde ro, selvom jeg var meget træt. I stedet lå jeg og tænkte på at jeg ville flytte om. Så jeg stod op igen, fejede stuen, og begyndt at flytte om, for jeg ville igen have min runde spisebord ind i stuen igen. Lidt over 15 kaldte Else der var kaffe og ostemad ned i stuen. Bagefter gik jeg op og fik de sidste slæbt på plads. Resten af dagen gik stille og rolig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 17. april Til røntgen og flytter om er publiceret 22/04-2008 21:23 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.