13 år siden

Hvem tændte for babyen?

Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
2 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Kære DagBob

Der er en baby i Bobs hjem. Ikke Bobs egen, men en medbragt en af slagsen, der tilhører Bobs store kærligheds veninde fra Jylland. Veninden og manden er på besøg i storbyen, og har medbragt en lille person på omkring 1 års tid. En lille person der ved ankomsten igår, og i store perioder af formiddagen (ja selvom klokken i skrivende stund kun er lidt i 10 lørdag formiddag, så har Bob allerede været vågen længe nok til at have oplevet "store perioder"....tak baby), har virket så sød og charmerende, at Bob har haft syndige tanker i retning af, at det med anskaffelse af egen baby måske ikke var helt så urealistisk et projekt som hidtil antaget.

Men, takket være højlydt demonstration af babys vokale evner den sidste halve time, er Bob nu tilbage i sin vante trygge antagelse af at børn er noget andre mennesker må slås med. Ahhh.....

Der skete åbenbart det at nogen tændte for babys lydsystem, netop som Bob gik ind for at nappe en lille time på øjet, for på den måde at kompensere for det tab af timer med lukkede øjne, en tændt baby klokken helt vildt urimeligt tidligt imorges + 3-4 gange i løbet af natten havde påført Bob.

Bobs sovehjerte er meget sart, ja nærmest delikat følsomt, og derfor er Bob ekstra modtagelig overfor fremmede lyde, og en tændt baby er unægtelig en fremmed lyd her hos Bob og Stor Kærlighed.

Hvad er det også med de babyer? Denne her er jo ikke spor anderledes end alle andre af sin art skal hurtigt nævnes. Hvis den på nogen måde udskiller sig, så skulle det da netop være ved sin charme, når altså ikke lyden på den er tændt.
Men babyer finder det åbenbart fuldstændigt naturligt at tænde for lyden, bare fordi de er en smule trætte. Hold dog op med det. Det er jo ikke sådan at vi voksne begynder at tude, bare fordi vi er lidt sløve, omend netop dette indlæg kunne tolkes som en form for tuderi fra en træt Bob, men den slags analyser har Bob altså ikke overskud til lige nu, så vi nøjes med at konstatere, at det er hos babyarten som sådan at problemet ligger, og det burde man gøre noget ved. I denne forbindelse synes Bob det er rigtigst at anføre, at der ikke kan sættes lighedstegn mellem Bob og "man", denne gang må andre træde til og redde verden, for Bob vil altså gerne sove!!!

Bob - træt mand

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem tændte for babyen? er publiceret 21/06-2008 10:05 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.