14 år siden

Sindssyge kvindemenneske

køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
4 måneder, 7 dage siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
Nå.. skolelæreren meldte sin ankomst på banen igen i går aftes. Ville gerne "snakke", som han sagde. Så jeg tænkte - ja, ok, han vil skodde mig på en ordentlig måde, og det skal han da have lov til.

Han ringede op - og fortalte så om sin helvedes-uge. Han har på et tidspunkt haft et bekendtskab med en pige, som han var lidt småforelsket i. De har set hinanden 4-5 gange, men kun bollet en enkelt gang. Efter den ene gang trak pigen pludselig følehornene helt til sig igen og bad ham om ikke at kontakte sig, hvilket han så heller ikke gjorde.

Nu har han fundet ud af, at hun har indgivet en anmeldelse om voldtægt - med ham som the bad guy!

Han er fuldkommen ude af flippen, selvom politiet har afvist anmeldelsen som åbenlys grundløs. Hun kan nemlig anke politiets afvisning i op til 2 måneder efter, og den ankeperiode er endnu ikke udløbet.

Det er SÅ synd for ham, for han er på ingen måde nogen voldtægtsmand. Jeg burde sq da vide det - har trods alt været sammen med ham et par gange. Han er til hård S/M, ja, men han har ikke på noget tidspunkt lagt skjul på, at det er det, han er til. Heller ikke overfor den her pige.

Det allerværste er, at hun har omtalt episoden overfor en fælles bekendt, som nu MEGET klart har meddelt overfor skolelæreren, at hun ikke ønsker at have nogetsomhelst med ham at gøre længere.

Ej.... hvordan kommer man ud af sådan en situation igen?? Det er jo hans ord mod hendes. Og selvom politiet har afvist sagen, er rygter jo noget, Fanden har skabt. Og næstefter pædofili er et rygte som voldtægtsmand sq ikke til at ryste af sig igen.

Jeg er virkelig ked af det på hans vegne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sindssyge kvindemenneske er publiceret 21/06-2008 12:21 af Hendeder.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.