13 år siden

Du kan lige vove

Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Drømme
Salomon
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
(Åbnet 2017)
Har været en hård uge hårdt at få tankerne til ro efter Louise min datter på 19 år lånte mit sommerhus og jeg synes det gik for voldsomt til ååå forsøger få min datter i set med mine øjne en bedre sti... Hmm der er nu også ubesvarede ?? hvor jeg ikke helt kan finde ud af hvad der skete.

Men jeg har haft mange gode snakke med hende ååå beroliges lidt af snakkende men frygter ud fra de fysiske fund at hun eller hendes veninder er ude i noget rigtigt snavs.

Igår aftes var jeg til dim. med Charlotte, min datter der gik ud af 10. hmm en for mig lidt tam affære som jo bare forløb bagefter kiggede min datter ikke sit eksamensbevis? eller viste mig men det lå i hendes taske, giver tanker om hun mon vil skjule hendes karaktere.
Ellers brugte min datter mest aftenen til at være flov over mit udseende mine bukser der gik for langt op på taljen, at jeg kunne holde et glass støttende på min mave at jeg sagde forkerte ting og for højt mm.

Min datter havde så fornylig slået op med hendes kæreste jeg listede nu alligevel over hilste på ham ønskede ham til lykke med afslutningen og hilste på hans forældre for første gang selv om de havde kommet sammen et års tid.

Bagefter hurtigt aflervere nøgle til sommerhus hos min mor, den skal ikke være hos mine børn NU. et ret overfladisk besøg hos Connie og Kim, jeg havde ikke tid til fordybning. Pakke bilen med campingudstyr i massevis til vores 3 ugers ferie som starter nu.

Tjaa så landede jeg her hos min kæreste til knus og god snak. hun har været til psygolog og er nu bange for om hun kan blive rask at den der stress faktisk er dræbende for hende og måske bliver hun aldrig rask.

(Forsøger med egne ord forklare) Stress sender et stof op til hjernen der nedbryder hjernefunktioner som gør min kæreste ikke kan huske og vi er i tvivl om det bedres altså rammer det lidt som dement og presser dig selv siger jeg vil være flinke arbejder.

I forsøget på at hele må min kæreste ikke stresse mere hmmm det ligger bare i hendes gener at tage ansvar for mad børn have netsider alt klapper mm. hmmm alle tingende kan hun forsat gøre men ingen af disse gøremål må være sådan hun føler et press da det vil medføre yderligere skader dement følelsescenter rammes manglende sexlyst mm..

Jeg ved ikke helt hvordan men ??? er om der findes et arbejdsliv som ikke presser deres medarbejde ååå ja så er det jo en personlighed at hun presser sig selv som er svær at forandre, men hvis hun ikke kan forandre hendes personlighed der er riskoen for varig kronisk sygdom til stede..

Faktisk er det sådan jeg nu tænker kan vi overhovedet gennemføre den planlagte ferie eller vil programmet lægge press på hende? at det er bedre bare at nusse rundt her udenfor tage dagsture når der er overskud.


Idag har jeg været tidlig oppe i Odense være bæredreng for Karens datter og svigersøn Benthe og Jesper der flytter til kbh jeg skulle være praktisk gris i Odense ååå når læsset sikkert netop nu lander i kbh står et nyt hold bæredrenge klar

Jeg blev så kørt hjem med en anden af karens svigersønner Rune da vores ekstra bil er udlånt til Benthe og Jesper.

Mandag er det planen vi skal hænge lamper op i kbh men vi får se

---

Lige her kom min kæreste sammenbrudt ind af døren virksomheden hvor hun går 1/2 tid arbejde 1/2 tid sygemeldt lagde press på ingen ville hjælpe min kæreste med firmaets opgaver i ferien pga konfligter og samarbejdsproblemer i koncernen. Min kæreste brød sammen gik hjem straks.

Efter meget knus og snak virker min kæreste igen rolig "hvad skal jeg gøre uden dig"sagde hun, "Du kan lige vove" svarede jeg og så grinede vi lidt.

Nu er jeg pålagt ansvaret for at finde aftensmad i fryseren åååå jeg påtager mig det KOLDT;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Du kan lige vove er publiceret 27/06-2008 16:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.