Smerte!! Syg

En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 11 dage siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
9 år siden
Hey dagbog, jeg har ikke sovet i 2 dage nu næsten, jeg fik 1 time her til morgen hvor jeg ikke havde tandsmerte. Jeg drømte at jeg interwievede John cleese. Spurgte ham om han ville udgive et greatest hits, men det ville han ikke, han havde nok penge til at bruge på sociale formål...lol.

Det gør ondt. Det går dårligt. Ingen tid, og jeg stiller mig selv spørgsmål. Føler hun noget? prøver hun at se om jeg smutter, eller blev jeg valgt fordi hun ikke tror hun kan gøre det bedre? og jeg kunne stille flere spørgsmål.- aaaaav min tand!! jeg har lige fået fjernet rødderne..men det gør ondt endnu..håber det går over i løbet af idag.

Hvis jeg røre min kind gør det ondt. bare et strejf, hvis jeg klør mig i skæget. jeg har pt stadig ingen følelse i mine læber. Hører lige Heuy Lewis med If this is it. Hvis hun alligevel ikke har hjerte med i det, må jeg sige farvel...ud fra den devise at den største kærlighed man kan vise et andet menneske er, at lade dem gå..ønske dem lykke til, selv om man ikke selv ønsker at sig farvel til det menneske da man elsker det. Love is to know when to let go, and give the best wishes, even tho your own heart may bleed.

aaaaargh, smerten er for stor...fuuuckk!.
14:39 Jeg er ved at gå ud af mit gode skind..jeg er ved at blive tosset.smerten, manglen på søvn..jeg er som en løve i et bur, - jeg stor tuder..jeg kan ikke klare det..hun skrev hun stadig vil mig..det hjælper lidt..men jeg kan bare ikke være i mig selv lige nu..kan ikke klare smerten..jeg må samle mig selv...meditation, lukke øjnene og flyde væk til musikken, blive mig selv..beroligt..jeg må prøve. desperat.ses dagbog. på med happy fool.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smerte!! Syg er publiceret 11/07-2008 11:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.