14 år siden

Solgt endnu engang

Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
5 år siden
Den gamle gartner
Peter
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
8 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Har lige været ude at kigge på en anden lejlighed. Andel. Billigere end de andre jeg har set, og det bedste af det hele... pigen havde allerede væltet den væg, jeg ville have væltet, hvis jeg skulle købe den. Og resultatet var fedt og vellykket, og køkken/alrum vendte til den rigtige side.... dvs. at det rum var meget lyst og dejligt, og det andet værelse var stort. Lækkert loftsrum, nyt badeværelse... i det hele taget var alt bare godt... stadig lidt dyrere end at bo her, men ikke mere and, at det vist skulle kunne lade sig gøre. Varmen var inkluderet i månedsprisen... og hun lød forhandlingsvenlig i forhold til min opsigelse her... prøvede ikke kræfter med selve prisen, men det kan jeg jo gøre endnu. Vil først lige have min søster med at ud at se, eller en anden med sans for den slags.

Det er tæt på assistens kirkegår. Ikke helt så fantastisk en placering som den anden jeg var lige ved at købe, men også rigtigt fin.

Det er rigtigt snart den 1. november... det kunne være fantastisk at sige min egen op og vide at nytår ville være det sidste her.

Skal lige regne lidt på sagerne. Det kildrer i maven. Det kunne være så godt :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Solgt endnu engang er publiceret 26/10-2008 13:30 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.