All good things come to an end..

Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Det skulle jo ske, før eller senere.. Tror det sker nu, mht Nus..

Havde Snut på besøg i går, min bedste veninde, og vi fik snakket ALT igennem, der kunne snakkes igennem, mht. Nus..

Han arbejder som besat, dvs. har ikke tid til noget som helst - eller også har han bare ikke lyst til noget som helst.. I don't know..

Vi var i bio i torsdag, det var super hyggeligt.. Kæmpe gensynskrammer midt i et fodgængerfelt.. Vi så filmen - vi var de eneste i biografen, bortset fra to knægte, det øjensynligt var for små til at forstå filmen.. Rejsen til Saturn.. Eller også griner små børn bare ikke ret meget!!!

Var sulten efterfølgende - så vi købte lidt mad, som vi lavede hjemme hos ham.. Sov lidt efterfølgenden, bare en lur i hans arme - eftersom han insisterede.. Det var super hyggeligt.. Tog hjem da han skulle på arbejde, glemte at kramme farvel da han stod ved sin cykel, men vendte om da jeg kom i tanke om det - eftersom jeg kun var to skridt væk..

Hørte ikke fra ham et lille stykke til - indtil han skrev i aftes.. Alle hentydninger - alt "søde"-halløjet var pillet ud - kort stod der bare: "Laver du?" - jeg svarede pænt.. Han svarede igen - kort - kun tre ord.. Spurgte om der var noget jeg kunne gøre for ham, om han havde brug for en krammer eller lignende - men han skulle snart sove blev svaret.. Havde Snut ved siden, så spillede pigesur, og skrev et enkelt ok.. Det virkede efter hensigten, han skrev ikke igen.. Hvorfor skriver han til mig - hvis han i virkeligheden ikke rigtig vil noget? Fordi han angiveligt er ensom - eller interesseret.. Tvivler snart oprigtigt på det sidste..

Matematikeksamen er på torsdag.. Så skal jeg holde mit eget løfte, overlades initiativet til ham derefter, tror det løber ud i sandet, men sådan er det med så meget.. Man kan ikke være heldig hver gang.. Selvom jeg godt snart kunne bruge noget rigtigt held.. Tsk tsk tsk.. Man føler sig altid lidt dum...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget All good things come to an end.. er publiceret 26/10-2008 15:22 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.