Ravnens Forsvarstale
Enantiodrom
6 dage siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
6 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
2 måneder, 22 dage siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Jeg tror det faktisk ikke. JEg tror simpelthen ikke, jeg har været så fikseret på min overvægt. Det er lige meget hvor jeg ser hen, er der en kæmpe delle - der griner meget ondskabsfuldt af mig. Man har lyst til at nive den af. Men den bliver ligesom sættende.
Jeg havde en drøm den anden nat. Jeg kom ud for en bilulykke, og min mave blev sprættet op, og fedtet flød ud i store klumper. Og tænk, selvom drømmen var forfærdelig klam og ulækker, synes jeg det var en dejlig drøm. HVORFOR HELVEDE SKAL DET OGSÅ VÆRE SÅ SVÆRT AT TABE SIG??????
Jeg begyndte hos Vægtvogterne i sidste uge, og jeg har måske ikke været helt påpasselig siden. Så måske er det min sorte samvittighed, der besudler mine tanker nu.
Jeg glæder mig sååååååå meget til jeg har tabt mig, de alt for mange og alt for ondskabsfulde kg.
jeg gider ikke være en fed hvalros længere.
Jeg hvor er jeg træt af venners kære bemærkninger: " Aj, hvad znakker du om, du zer zimpelthen bare zå zkøn ud" eller " Jeg synes faktisk du ser sundere ud nu - END DEN GANG DU VAR SLANK"!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg ved ikke, om det er for at være helt vildt sød, og så tænker de, stakkels dreng, han har laaaaang vej endnu, eller om de simpelhen bare er så dumme oven ihovedet at de ikke kan se, at jeg ikke er glad for min krop som den er!!!!!!
den bedste bemærkning jeg har fået:" Martin, du skal tabe dig nu, og det kan kun gå for langsomt" TAK - det var sgu da det, jeg havde brug for. jeg skal da sparkes til. Hvad hjælper det man har en masse dejlige venner, der pakken sandheden ind i vat, så man ikke kan se den?
Nå, men har så gået der en uge, og skal op og vejes idag. Og hvis jeg ikke tabt mig, stiller jeg alle mine zøde venner til ansvar for det, og så skal de sgu komme til at betale for hver kontrolvejning fremover.

Knus knus

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt det fedt!!!! er publiceret 13/01-2003 11:30 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.