Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Kender I det?
At man føler at man trækker andre til sig. At folk gerne vil tale med en og aftaler om at være social, nærmest laver sig selv. At man lige pludselig - pling - finder et overskud, som man bare ikke anede at man havde lige nu. og at andre åbenbart mærker det, uden at man gør noget.

Sådan har jeg det sommetider (lige nu) og det er noget af det mest fantastiske. Selvfølgelig er en stor del af det bekræftelse, men det er vel heller ikke så skidt endda. hvis man kan bruge det i situationer, hvor man ellers er usikker.
Så skal jeg da bare tage med at jeg lige har snakket med 3 der var til julefrokost og spurgte, hvorfor jeg ikke var der. At jeg skal se veninde der bor i anden by på onsdag :) At anden veninde spurgte for nogle dage siden om vi skulle rejse sammen. At jeg mødte virkelig søde mennesker helt tilfældigt, som jeg stadig har kontakt med og det er bare så hyggeligt. At gammel klassekammerat spurgte om vi skulle løbe sammen efter nytår. At J ringer, selvom han er til fest :) Og at min bror havde tænkt over hvor jeg skulle holde jul og tilbød, at jeg kunne komme hjem til hans kærest (som jeg kun har set meget kort) og hendes børn og familie og holde jul.
Det tænker jeg lige på, næste gang jeg er i tvivl om mit eget værd i forhold til andre :) Og så nyder jeg det ellers bare helt vildt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overskud er publiceret 13/12-2008 23:49 af abrill.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.