15 år siden

Dronningen støtter Bob

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
7 dage siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære DagBob

Hvilken stor dag det var i Bobs liv igår. Ikke alene fik han lov til at lufte sit nye Armani jakkesæt med den ufatteligt lækre pasform, samt lejlighed til at smage en Mouton 86, og iøvrigt mæske sig i mængder af god vin og ditto fabelagtige fødevarer, han blev også vidne til en nytårstale der tydeligt bar præg af at majestæten er en trofast læser af Bobs beskedne skriblerier.

Nu ynder Bob jo ikke at prale, den slags forbyder hans klædelige beskedenhed ham jo som alle ved, men det er jo ingen hemmelighed, at Bob når ud til mange mennesker, og for Bob er det ganske naturligt at man også følger med i hans liv på Amalienborg. Heldigvis huskede Daisy, ja det kalder vi der er tæt på hende jo for, at Bob havde bedt om ikke at blive direkte nævnt i talen.

Men det var jo en fin tale, og et ganske fint budskab hun leverede, nemlig at vi ikke må glemme, at de problemer vi slås med herhjemme er temmeligt små i forhold til de problemer andre slås med. Vi har det jo overordnet set ikke så fælt ringe endda, selvom vi har mistet vældigt meget friværdi, og vores aktiebaserede pensionsopsparinger har lidt et ualmindeligt hårdt slag i år. Hvis ikke man skal flytte, eller går på pension de næste 10 år, så går det jo nok alt sammen. Renten har kostet lidt for mange af os, og den kan være slem. BankBob forstår iøvrigt ikke hvordan det kan gå til, at Bobs udgifter til renter stiger og stiger, selvom Bob ofte læser i avisen, at renten falder. Måske læser de ikke aviser henne i Bobs bank? Bob må hellere lige ringe til dem imorgen, for nu strammer de den da godt nok lige lidt.

Selve nytårsaften gik iøvrigt helt fint. Det var kun 2 gange at Bob var tæt på at miste livet i tragiske fyrværkeriuheld, en død Bob ville have fundet dybt uretfærdig, når man tager i betragtning, at Bob kun havde købt fyrværkeri for 20 kroner. Det var prisen på den æske knaldperler Bobs kæreste ønskede sig. Oven i det kom så 2 sæt smarte sikkerhedsbriller, til at beskytte Bobs sarte øjne mod vildfarne raketter, og knaldperler ikke mindst, ialt 60 kroner. Altså dobbelt så meget sikkerhed som krudt. Man kan jo aldrig være for forsigtig ;-)
Men andre havde ikke sparet på krudtet, og et af indkøbene omfattede noget så trættende som en raket med højdeskræk. Den havde ligget fint i sin pakke og set på dens brødre og søstre flyve højt op i himlen og eksplodere i høje brag og fine farver. da så det blev dens egen tur, så lettede den meget præcist 2 meter, indtil den kom i tanke om at den ville noget andet, og derfor skiftede kurs, og fløj ned på gaden, ind imellem en hæk og en bil, for derefter at udføre den ventede eksplosion, og dermed sende ildkugler ud i en imponerende radius. Sikkert sjovt hvis man er raket, men ikke så fedt hvis man var menneske, for raketter skal ikke have højdeskræk, de skal flyve højt op, primært for at beskytte dem på jorden fra skader. Men Bob er jo trænet i overlevelse, og undgik derfor en tur på hospitalet ved at løbe for sit liv.

Den anden ulykke skyldtes en mindre misforståelse fra den lokale fyrværkerimesters side. Hun vendte simpelthen det ellers imponerende store batteri forkert, så istedet for at skyde kuglerne op i luften, skød de nu nydeligt hen over vejen, i retning af Bob og de andre gæster, som nu gik travlt med at flytte sig til lidt mindre farlige omgivelser. Efter denne opvisning i manglende sikkerhed, trak Bob indendørs, og nød sin cigar i ro og mag, men han funderede lidt over livet.

Blandt andet funderede Bob lidt over hvor mange penge der egentlig, i bogstaveligste forstand, går op i røg sådan en nytårs aften. Man forstår jo sådan set godt, hvis folk som ikke har noget som helst, er en anelse triste over at se på den slags, og samtidig vide, at vi ikke bruger de penge vi har lovet på at hjælpe dem med de mest basale fornødenheder. Nu skal man jo ikke holde op med at fyre krudt af, drikke dejlig vin osv. Men det skader ikke at sætte det lidt i perspektiv, især ikke hvis man hører til i den gruppe som ikke mener de selv har luft i økonomien til at give en hånd. Her var måske et oplagt sted at spare en hund man kunne sende videre?

Bob - Kgl. Hofleverandør

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dronningen støtter Bob er publiceret 01/01-2009 22:34 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.