Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
5 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
2 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
8 måneder, 13 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Klumpen i halsen..

Nus og mig er blevet "kærester". Vi holdt nytår sammen, hos ham - eller dvs. han roommate holdt festen. Der kom fire andre, vi var seks i det hele. En gut kendte tydeligvis Nus fra tidligere.

Vi talte lidt, forud for nytårsaften. Lånte hans computer, på skrivebordet var en tekst åben. "Orgasme" hed den. Jeg læste kun de to første ord, før jeg af ren skræk minimerede. "Jeg slikker". Så havde jeg fået nok.

Vi lå hos mig forud for festen. Han skrev med en eller anden via sin tlf. Læste ikke andet, end hendes navn og endelsen "sd". Forkortelse for Sexdating.dk, hvor jeg i sin tid også fandt ham. Hvorfor jeg var der, har jeg glemt. Jeg er der ikke længere, og det betyder heller ikke det vilde.

Men.. (Så, NU kommer det)

Han har været der i 2 år, har scoret alt hvad scores kan - og han bliver ved med at sige at han har gjort ting jeg ikke vil høre..
Han er af den mening, at pigen ikke må være utro, men som mand er man lovligere undskyldt, fordi mænd er bedre til sex uden følelser og fordi man nogle gange må igennem "noget andet" for at indse at det bedste er det man har..
Jeg gik lidt i panik over de to ting, fordi det hele er eksen om igen. Dulle på nettet, underholdning og intime skriverier.. Antageligvis..
Han har bekendt at han ikke har lyst til sex.. Om det er pga mig - tvivler jeg på, for vi har haft god sex, rigtig god sex..
Han taler om at han gerne vil have mig med i swingerklub - jeg forstår ikke helt hvorfor, jeg er afgjort for jaloux til at se ham være sammen med en anden pige, og jeg har ikke lyst til at dele ham med andre..

Det er så mange tanker.. Det gør ondt.. Eller.. Det kommer det til.. Øv.. Det var meget nemmere da vi ikke var "kærester" og han ikke kaldte mig skat og jeg var ligeglad med hvad han lavede, når vi ikke var sammen..

Hjælp!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget UD med det hele.. er publiceret 02/01-2009 13:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.