15 år siden

En sprogperle - fat det dog

Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
brænde
Peter
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Kære DagBob

Selvom Bob er meget træt idag, ovenpå vellykket, men lang, fest henne på telefonfirma, er han dog i stand til at læse lidt avis. Så det er det han har fordrevet formiddagen med.

Det kan til tider være vanskeligt at holde trætte øjne åbne under avislæsningen, men her er det så at politiet heldigvis træder til og giver en hjælpende hånd. Tusind tak for det politi. For Bob måtte i den grad spærre de trætte øjne op, da han så forklaringen fra selveste fru politidirektrice Hanne, på hvad en af hendes folk havde sagt til en besværlig demonstrant. Mens alle andre i hele det lille kongerige gik rundt og mente at betjenten havde benyttet det lidet flatterende udtryk "perker", viser det sig, at der i virkeligheden blev sagt "perle". Og det giver jo god mening. For hvem har ikke brugt ordet "perle" i en ophidset situation, hvor man ville gøre modparten opmærksom på at nu var nok nok? Den forklaring er jo simpelthen så fantastisk, at Bob for alvor får respekt for den tydeligvis grundige undersøgelse Hanne har sat i værk.

Nu er Bob af den opfattelse, at hvis ikke man vil tiltales beskidt af politiet, så må man holde sig væk fra dem. En metode Bob bruger til den slags, er at opføre sig ordentligt, og holde sig til de gængse regler for almindelig fornuftig opførsel. Det har virket ganske rimeligt de sidste snart 36 (damn...) år, så Bob kan anbefale den metode.

Bob er med andre ord bedøvende ligeglad med om en besværlig demonstrant bliver kaldt perker eller perle, han kunne holde sig væk, eller opføre sig ordentligt. Det Bob ikke er ligeglad med, er derimod at politiet, når nu sagen åbenbart fylder så meget i medierne, og dermed befolkningens bevidsthed, vælger at komme ud med en så tåbelig og lam forklaring. Come on Hanne. I lige netop din butik skal man jo for alvor optræde troværdigt, og det gør man ikke når man så åbenlyst holder hånden over en medarbejder der fejler, og brygger ikke bare en fantasifuld forklaring sammen, men heller ikke selv giver udtryk for at man forstår forklaringen, og undskylder sig med at man nok ikke er ung nok. Det er pladder Hanne.

Man kunne jo i stedet indrømme fejlen, lade manden give en undskyldning, og så komme videre. Det er ynkeligt, og det skader politiets troværdighed, som jo i forvejen ikke er helt vildt høj for tiden. Så kære Hanne, min perle....det er nok lidt af en om´er den der :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En sprogperle - fat det dog er publiceret 24/01-2009 11:51 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.