15 år siden

Cocktails in the City

Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Vi skulle fejre nyheden om at jeg bliver paa mit nuvaerende arbejde og hun skal giftes om 3 mdr. Vi havde snakket siden Januar om at moedes en dag efter arbejde og det har bare ikke blevet til noget, da hun skulle rejse hjem et stykke tid. Nu er det hele faldet lidt til ro og det skulle fejres.

Efter mindst 15 SMS beskeder fandt vi hinanden. Det er ikke altid nemt i myldretiden, men vi fandt hinanden til sidst. Ogsaa var det jagten paa den lille hyggelig vinbar hun engang besoegte...men den var heller ikke lige til at faa oeje paa, saa vi gik rundt mellem snoerklede gader i lang tid....og lige pludselig stod vi udenfor vinkaelderen/bar. Den var godt gemt vaek. Det saa tomt ud udefra og jeg ville aldrig have taenkt paa at gaa derind foer...faktisk har jeg gaaet forbi den mange gange uden at have lagt maerke til, at der var en vinkaelder/bar der. Sikke et dejligt fund.
Ligesaa snart vi kom ned var den fyldt med folk og der var en rigtig god stemning, masser af stearinlys og god musik. Alle moeblerne og vaeggene var af moerkt trae og alle var vildt optaget med at underholde hinanden. Det var trods alt Fredag aften i storbyen.
Hun fik en glas vin og jeg fik en cocktail og lidt senere blev vi moedt af hendes forlovede og en af hans gamle universitets venner. Vi var begge rigtig traette og jeg besluttede efter et kort stykke tid at vende naesen hjem ad. Det var egentlig meningen at jeg skulle hjem og bage, men saa aflyste min anden veninde og hendes kaereste vores aftale imorgen. Naa, det betyder at jeg kan sove lidt laengere i morgen ogsaa tage ud og loebe. Herligt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Cocktails in the City er publiceret 07/03-2009 02:01 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.