Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Hey dagbog, iaften er der film. De andres liv..husker stadig da jeg så den første gang..der er mange ting jeg forbinder med min historie..Anbefalende de gamle at se filmen..var måske noget for dem.

har sat american pie af don Mclean over igen..Jeg ser sku anderledes ud idag en jeg gjorde engang..jakken har sku sat prikken over i'et..har barberet mig anderledes...sat skæget anderledes..

Er glad for at ingen kender hele sandheden..ingen andre end mig har det komplette billede af alt jeg har været igennem..og selv dig dagbog, vil aldrig høre alt. Give me some happy news..

Mine tanker vandre altid når jeg tænker bare lidt tilbage..altid helt tilbage..solen er på idag. Jeg ser billeder af mig selv i hovedet, hvor jeg tager mit tastatur op og smadre det ned i bordet..men jeg gør det ikke..råber noget i mine tanker..har altid komplet kontrol over mig selv..

Jeg vil levele en af mine figurer lidt idag måske..ååh ja, et andet sted har jeg dræbt "Black Bird" - af flammerne er The Jester genopstået..Hvorfor? følte bare ikke for den sorte fugl mere..Og jeg har aldrig været The Jester..ikke altid..men, Som barn var jeg "the Black Fox" TBF..hmm, kan måske bruge det som kode ord engang et eller andet sted..hehe, husker jeg engang brugte ordet "ghanji" som kodeord på handelsskolen...efter "nuclear war" spillet..Ronnie Raygun, og alle de andre...husker dem stadig..jimmer farmer...amiga, fede spil dage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Film er publiceret 25/05-2009 13:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.