11 år siden

Lørdag den 14 marts 2009 Forår og Else er i huset

Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
4 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
8 år siden
Jeg er blevet moster...
Kianna Kitte...
3 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
4 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
17 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
12 år siden
Lørdag den 14. marts 2009 Forår og Else er i huset

Lige da jeg vågnede syntes jeg det også så lidt gråt ud i dag. Men da jeg var færdig og gik ud med Steffi skinnede solen og jeg kunne mærke det. Det kriblede over det hele både i mig og udenfor i jorden, hvor de små forårsblomster tittede frem. Det var bare så dejligt, og havde det ikke været fordi jeg ikke har så meget luft for tiden på grund af min Astma, Sarkoidose og Kol, så ville jeg nok have været ude nu, men jeg skal jo passe Olde, når Else ikke er hjemme. Lige nu er hjemmehjælpen her for at vaske hende og tag hende op.

Olde har forandret sig siden hun kom hjem, og vil bare helst ligge i sin seng hele dagen, men nu kommer hun op i stolen og skal sidde en time og det vil hun ikke, nu må vi hvordan længe jeg kan få hende til at sidde i stolen, det vil hun ikke. Nu er der gået en halv times tid, og hun teer sig, laver larm, får hundene til at gø, hun er nærmest som et lille barn, men hun kommer ikke op og ligge igen, før vi har spist frokost klokken 11:10, og nu er klokken 10.57, så hun må vente 10 minutter. Nu synger hun for at få mig til at give efter, men jeg har jo musik på computeren så jeg tændte bare for Du burde købe en tyroler hat, og Johnny Reimar. Det fik hende da til at grine, i stedet for at lave ”balade”. Og nu er hun så kommet i seng, og der er gået en time og 10 minutter. Jeg sagde til hende hun skulle sige YES, for hun har vundet selv, hun har siddet en time i stolen og det er så vigtigt at hun ikke bare ligger i sengen hele dagen.

Nå, det jeg egentlig ville skrive om var at vi jo skal flytte, det ligger fast. Derfor er Else nede i det ”nye” hus, for at gør klar i stalden, så hun kan lave hesteboks. Og hun er allerede nået langt. Vi venter med længsel, også fordi så kan gårdkattene komme ud, det kan de ikke her, fordi vi bor tæt på en stor hovedvej, og vi vil ikke ud og samle dem døde op. Resten af dagen kommer senere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag den 14 marts 2009 Forår og Else er i huset er publiceret 10/06-2009 19:04 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.