Maven vokser, og jeg tumler med underlige tanker

Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Ja, som overskriften siger, har jeg et utal af dumme tanker. De kommer i bølger, i løbet af hele dagen. Det har ikke været så slemt de sidste to dage, men de er der alligevel i baggrunden.

Jeg tænker ofte om alt er som det skal være. Om den lille lever endnu. Om den er som den skal være. Om jeg har gjort det rigtigt, eller om jeg har lavet fejl.

Jeg ved det er åndssvagt, og jeg tænker, samtidig med jeg tænker det andet, at det er bare pjat, hormonerne der spiller mig en pus. At alt er som det skal være.

Næste fredag skal jeg til MD-scanning, jeg glæder mig rigtig meget.......

Samtidig med mine dumme tanker, vokser maven altså stadig, så det er jo helt hen i hegnet, jeg tænker sådan, for hvordan skulle maven kunne vokse, uden den lille vokser? Nu ligner min mave efterhånden en rigtig gravid mave, og jeg er kun 18+3! Men den går nok i stå en periode, har jeg læst.

Jeg har endnu ikke rigtig mærket liv, men jeg regner med det kommer her inden for de næste 14 dage. Og så snart jeg kan mærke liv, er jeg sikker på, mine bekymringer vil formindskes betydeligt.........

Åhhhh..... Den graviditet......

Tror desuden jeg har begyndende bækkenløsning, skal til lægen imorgen og tjekkes, håber det ikke....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Maven vokser, og jeg tumler med underlige tanker er publiceret 25/06-2009 10:53 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.