Rod i ... det hele
Bjørn Langki...
2 måneder, 15 dage siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
3 måneder, 26 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
10 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
3 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Godt at jeg ikke har ti tommelfingere. I tirsdags smækkede jeg bildøren over den ene, men resultat - en halv flækket negl, og i dag i haven, fik jeg en splint i den anden. Træls

Besøgte min far i går. Han sad i en kørestol og så Tour de France da jeg kom. Var meget fjern i blikket og ikke særlig nærværende. Lænede sig på et tidspunkt til venstre og kaldte ned mod gulvet efter Bamse. Måtte fortælle ham, at Bamse jo ikke er her mere, hvortil han trist svarede ” nåå nej ”. Ringede i dag ned på afd. for at høre om deres fortolkning af ham. De sagde at han pt. var svær, da en del er det psykiatriske, et andet er hans parkinson, og det tredje er sorgen over Bamses død. Lige efter han var kommet retur fra sygehuset, var han mere klar og mobil, men nu havde de svær ved at rejse ham op to personer. Hun kunne kun give mig ret i, at hans livslyst blev begravet sammen med Bamse. Håber så inderlig at min far rejser sig igen.
Må stadig tage mig selv ikke at underrette min søster. Synes at hun SKAL vide besked, og forholde sig til det, og ikke bare have lov til at gemme sig i hendes stædige skal af egoisme. Okay, at sende et brev med et par ord og billeder, er selvfølgelig også en måde gøre det på, om end lettere end at kontakte mig og spørge !

Måtte i går stå til ansvar over for ” min ” sygeplejerske, da jeg igennem noget tid har taget en ekstra pille til natten .Prøvede at forklare mine problematikker og trangen til at vide, at søvnen ikke også skulle være eller blive et problem. Jeg har sovet godt og været taknemlig for dette, men ups – det kan jo være vanedannende. Hmm, ikke en problemstilling JEG HAR haft lyst til at forholde mig til. Generelt har jeg ikke problemer med min medicin el. indtagelse af dette, for jeg ved jo at det hjælper, men tiggergangen som jeg føler ved at jævnlig at skulle bestille nye forsyninger, er en bedt for mig.

Vi har her til aften siddet og set en god film. Det har været rart og rigtig hyggelig. Nu er jeg træt og vil finde i seng.

Go´nat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Av er publiceret 10/07-2009 22:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.