13 år siden

Sommerhus med venner

So many feelings on one t...
MysteriousGi...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
14 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
3 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
1 år, 6 måneder siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
4 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg har haft det hyggeligt. Meget meget hyggeligt.
Orkede ikke rigtigt at tage afsted. Var bange for vejret osv. Men krølhårede veninde og jeg tog afsted, og brugte også noget tid og lokkemad for at få hendes utroligt søde kæreste (der var hårdt tæmmermændsramt) med. Det lykkedes.

Og så var det så smadder hyggeligt. De sov i et kæmpe telt, og jeg slog mit mikro 2mands p bag dem, og vi kaldte det for "teenage-anexet med egen indgang". Det er svært at sige, hvorfor det præsis er så hyggeligt. Jeg er meget meget glad for min krølhårede veninde og også vennen, der holder arrangementet. De gør noget med at jeg føler mig afholdt og tryg. Ven var den første jeg var sammen med efter J. Han har boet i min lejlighed og hang meget ud i centrum pga. studenterjob og alt muligt. Engang ringede han og spurgte, om ikke han måtte komme op og sove på sofaen, og så sagde jeg, da han kom, at jeg synes han skulle sove i min seng. Og så gjorde vi det. Den mest venne-agtige knaldaftale jeg nogensinde har indgået i. Han var ikke så nær en ven dengang, så det var ikke så mærkeligt. Men det er vi blevet siden. Og det var så rart at det var ham. Fordi det var et big-issue for mig. Fordi han netop kan det der med at jeg føler mig tryg. Engang kom han og besøgte mig på arbejdet og flokken derfra spurgte om det var min kæreste, og så sagde han lunt og respektfuldt "Nej, så heldig er jeg ikke". Ikke at han mente det, men han er bare sådan en, det ikke koster noget at få folk til at føle sig godt tilpas, og jeg er glad for at kende ham. Krølhårede veninde og omtalte ven er gode gode venner, der også holder utroligt meget af min søster, og det betyder meget for mig.

Nå.

Konceptet er, at vens forældre giver mad og deres to børn (ven + søster) arrangerer det hele. Man tager noget at drikke og telt med, og så sover alle i haven. Folk har fået børn. Der er blevet flere mennesker. Det er vist efterhånden en gammel tradition. Jeg er kun med for 2. år i træk, men kender vens venner efterhånden.. noget med mange fontaine-ture i fællesskab. Noget med at de holdt fest for ham i min lejlighed lige da jeg var kommet hjem fra Argentina.

I år var hans kæreste med, hvilket var nyt. Hun er en vild pige.. nærmest lidt bakke-sanger agtig, men også rørende og helt vildt sød. Jeg kan godt lide hende. Hun er på en eller anden måde også et plus ved ven. At han vælger sådan en type som hende. Det klær ham :)

Forældrene er søde og tjah. Det var bare rigtigt rart.

Det var vist "meningen" at jeg skulle flirte med en af vens venner, som også holder arrangement næste weekend. Jeg hyggesnakkede en del med ham og han er sød men vi gnistede ikke. Til gengæld havde vi det pisse-hyggeligt, og nu er jeg ikke længere i tvivl om, at jeg også tager med næste weekend. Der kender jeg ikke så mange og krølhårede veninde kommer ikke med, men vens ven er sød og har ditto venner. Det kan kun blive hyggeligt og sjovt. Det er et lidt mere ungt arrangement med musik, ikke børn og sådan... men i virkeligheden samme mennesker. Bare et andet og lidt større sommerhus og uden forældre.

Puh, jeg er træt. Det er godt, at der er en uge imellem :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerhus med venner er publiceret 12/07-2009 20:59 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.