14 år siden

Yoga og ændring af ikke-eksisterende vaner

Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er jeg vel hjemme fra en god tur i det svenske. blev nr. 6 og den anden danske pige der deltog slog mig i kvartfinalen og blev nr. 4. Nu skal jeg ikke spille hellig, selvfølgelig ville jeg nok helst have været bedst uanset hvem der så var med, men jeg har det simpelthen så svært med hende her, så det var ikke den helt store glæde på hendes vegne jeg oplevede. Men objektivt set er det jo kun godt med udfordrende modstand. Bare jeg lige kunne tage mig sammen i Holland og tage revanche.
Ud over det, havde jeg det rigtig sjovt og snakkede en masse med svenskerne. siden har jeg så skrevet meget med en hollænder (ham der blev verdensmester :-) ) og med et par finske piger. Så det er rart.

Har sådan en uhyggelig eksamen i vente på mandag. Jeg har ikke fået læst nok, men det jeg så har sat mig ind i synes jeg sørme er rigtig svært. Forventer ikke et så positivt resultat, men trøster mig med at selvom jeg så ikke består, behøver jeg ikke at læse det som jeg læser nu helt så grundigt 2. gang, fordi jeg har taget noter (som jeg så ikke må have med, hvem har opfundet de der onde eksaminer uden hjælpemidler?).
Havde en lang snak med sørøveren i aftes om læsning. Han ved godt at jeg er en værre én og også at jeg ofte bliver meget stresset og nervøs op til eksaminer (og stævner, for den sags skyld). Jeg sagde, at jeg altid følte at jeg ikke havde forberedt mig nok og at hvis jeg engang læste alt hvad der var at læse til en eksamen, så vidste jeg ikke om jeg også ville have det sådan. Sagen er jo, at jeg aldrig har været 100% - Eller 80% for den sags skyld - velforberedt. Det ved jeg godt at der er mange andre der heller ikke har, men tænk nu hvis jeg en dag opnåede at prøve det? (godt at jeg har så lang tid endnu før jeg er færdig, så er chancen da lidt større ;) ).
Sørøveren sagde på sådan en sød måde, at så kunne jeg jo prøve det her til jul? Bare at komme i gennem 1 bog (tror han mente at jeg skulle forberede mig bare til ét fag). Så skulle han nok være efter mig, sagde han og komme ned med is og kage til mig, hvis jeg blev sur på ham!
Jeg beundrer virkelig dem der bare sætter sig og læser og tror også det har meget med vane at gøre. Tænk, hvis det rent faktisk kunne lykkes :)

Fandt et yoga/meditationskursus på nettet i går og syntes det lød ret spændende. Så jeg skrev til yogainstruktøren og spurgte om hun troede det ville være en hindring at jeg er blind. I dag fik jeg så et virkelig positivt svar tilbage, hvor hun foreslog at vi kunne mødes et par gange inden kurset starter, så hun lige kan vise mig nogle af stillingerne. Ih, blev bare så glad :-)
Lige da jeg var kommet til byen, ville jeg gerne lære nogle folk at kende og kontaktede en yogainstruktør for at høre om han kunne have mig med på holdet. Han lød lidt mærkelig og faktisk ikke som om han syntes det var en god idé og så blev det ikke til noget.

jeg skal ud og gå til Marselisløbet med en veninde. Tror virkelig bare det bliver hyggeligt og rart. En veninde der også er blind, fortalte i onsdags til træning at hun og en veninde skulle det. Jeg vidste slet ikke at det var den dato eller at der også var en tur for ikke-kondimennesker. Det er lige mig sådan noget, så er rigtig glad for at min univeninde vil med. Så skal vi vist tale om flytning.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yoga og ændring af ikke-eksisterende vaner er publiceret 21/08-2009 18:29 af abrill.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.