Lidt om skrivning og telefonopkald.

Forvirret.
Line Ley Jen...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
2 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
1 år, 1 måned siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
12 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Nye chili
Kenny Raun (...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
4 måneder, 28 dage siden
Aaaahh!
Havde en rigtig hyggedag igår...
udover at jeg lige var ved at gå i gulvet oppe hos lægen, da jeg skulle have taget blodprøve - synes ellers jeg var helt klar til det, og tænkte ikke engang over det, men det må min underbevidsthed have gjort, for mens jeg sad i venteværelset og læste en artikel i Illustreret videnskab, begyndte jeg bare at svede, og føle kvalme.... Sagde derinde, at jeg hellere måtte ligge ned, mens hun tog blodprøven. Og jeg fik det så skidt alligevel! Måtte ligge i ti minutter før jeg kunne rejse mig igen... Efter det var overstået. Og venteværelset var propfyldt da jeg kom ud, med folk der skulle have taget blodprøver!
Men jeg har én gang prøvet at rejse mig for tidligt, og prøve at tage det cool, og så lå jeg 10 sekunder senere og rodede rundt nede på gulvet og kunne ikke forstå hvad den rare sekrætær sagde til mig... Så er det bedre at tage sin tid!

Nå, men jeg havde jo altså som sagt en rigtig hyggelig dag igår...
Kom hjem fra lægen, lavede mig en kop the, tændte stearinlys og røgelse, og satte mig så til, efter at have gennemlæst det, at skrive videre på noget af det jeg var i gang med sidste år, men som der ikke rigtig har været så meget tid til i år. Om det nogensinde bliver et storslået værk, skal jeg ikke kunne sige, men jeg elsker når jeg får skrevet på det, og får levet mig ind i stemningen og universet... Det er bedre end at se en film eller læse en bog... Og jeg beklager overfor mig selv at det er så lang tid siden jeg har fået skrevet ordentligt sidst... Men jeg må jo også indrømme, at jeg ikke er god til at skrive, når huseter "fuldt" af mennesker... Dels fordi jeg det meste af tiden bliver revet ud af sammenhængen - ungerne har jo tit og ofte brug for hjælp eller konfliktløsning... Og dels fordi jeg ikke bryder mig om at sidde midt i stuen og skrive, og vi har ikke andre muligheder... Jeg vil ikke have nogen skal læse noget af det, før jeg selv er tilfreds med det generelle billede... Og vil ikke gå og "gemme det væk" hele tiden.... Jeg er kritisk nok selv overfor hvad jeg skriver ned og hvordan sammenhængen skal være.... Hvis der kom bare den mindste kommentar, kunne det være nok til at jeg mister lysten til at fortsætte... Det er mit lille barn, og det er endnu ikke klart til at 'blive født' og se lys (lidt ligesom Lille-bæbs - bortset fra at Lille-bæbs kunne egentlig nok klare det nu, selvom der stadig er en god måned til).
Så der er en meget god grund til at jeg ikke har fået skrevet i hverdagene... Og en ekstrem god grund til at skrive alt hvad jeg kan hver dag, nu hvor jeg endelig er på barsel... Hvornår kommer den chance lige igen??!!
Så det gik der lige nogle timer med igår. Uh, det var dejligt!...

Og idag.... Iiiih!! Har lige de her ting jeg skal have ordnet, før jeg giver mig selv lov til at skrive... Mit køkkenvindue røg løs forleden dag, så jeg skal have ringet til boligforeningen, og bede dem komme og ordne det... Jeg åbnede det bare, og så var der igesom noget der røg løs i den ene side, så det kan vitterligt ikke være min fejl... Men dengang ved indflytningen fik jeg et yderst dårligt indtryk af dem deroppe, så nu får jeg bare knuder i maven ved tanken om at ringe til dem. Jeg har vitterligt ikke følelsen af, at de vil deres kunder det bedste, og frygter lidt, at jeg skal kæmpe med næb og klør, for ikke selv at betale for at få vinduet ordnet. Og jeg er derudover sikker på at det er en lille detalje... garenteret ikke dyrt, og muligvis noget jeg selv ville kunne ordne... Men tør ikke stå og bakse med det alligevel, for er det et større problem end som så, er det pludselig mit problem, hvis jeg har stået selv og rodet ved det... Og endnu værre, hvis vinduet falder helt ud af sin ramme og går i stykker, imens jeg prøver.
Og nu havde jeg lige taget mig sammen til at ringe til dem før.... Og så åbner de først kl 10.... Så nu skal jeg tage mig sammen helt forfra om lidt!!!
Så SUK! Og træk vejret ned i maven...

(hader det!!)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt om skrivning og telefonopkald. er publiceret 20/10-2009 09:31 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.