Lidt om skrivning og telefonopkald.

Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Luftforandring.
Neola
5 måneder, 22 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fortiden er hård.
storm89
1 år, 11 måneder siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
2 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 6 måneder siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
Aaaahh!
Havde en rigtig hyggedag igår...
udover at jeg lige var ved at gå i gulvet oppe hos lægen, da jeg skulle have taget blodprøve - synes ellers jeg var helt klar til det, og tænkte ikke engang over det, men det må min underbevidsthed have gjort, for mens jeg sad i venteværelset og læste en artikel i Illustreret videnskab, begyndte jeg bare at svede, og føle kvalme.... Sagde derinde, at jeg hellere måtte ligge ned, mens hun tog blodprøven. Og jeg fik det så skidt alligevel! Måtte ligge i ti minutter før jeg kunne rejse mig igen... Efter det var overstået. Og venteværelset var propfyldt da jeg kom ud, med folk der skulle have taget blodprøver!
Men jeg har én gang prøvet at rejse mig for tidligt, og prøve at tage det cool, og så lå jeg 10 sekunder senere og rodede rundt nede på gulvet og kunne ikke forstå hvad den rare sekrætær sagde til mig... Så er det bedre at tage sin tid!

Nå, men jeg havde jo altså som sagt en rigtig hyggelig dag igår...
Kom hjem fra lægen, lavede mig en kop the, tændte stearinlys og røgelse, og satte mig så til, efter at have gennemlæst det, at skrive videre på noget af det jeg var i gang med sidste år, men som der ikke rigtig har været så meget tid til i år. Om det nogensinde bliver et storslået værk, skal jeg ikke kunne sige, men jeg elsker når jeg får skrevet på det, og får levet mig ind i stemningen og universet... Det er bedre end at se en film eller læse en bog... Og jeg beklager overfor mig selv at det er så lang tid siden jeg har fået skrevet ordentligt sidst... Men jeg må jo også indrømme, at jeg ikke er god til at skrive, når huseter "fuldt" af mennesker... Dels fordi jeg det meste af tiden bliver revet ud af sammenhængen - ungerne har jo tit og ofte brug for hjælp eller konfliktløsning... Og dels fordi jeg ikke bryder mig om at sidde midt i stuen og skrive, og vi har ikke andre muligheder... Jeg vil ikke have nogen skal læse noget af det, før jeg selv er tilfreds med det generelle billede... Og vil ikke gå og "gemme det væk" hele tiden.... Jeg er kritisk nok selv overfor hvad jeg skriver ned og hvordan sammenhængen skal være.... Hvis der kom bare den mindste kommentar, kunne det være nok til at jeg mister lysten til at fortsætte... Det er mit lille barn, og det er endnu ikke klart til at 'blive født' og se lys (lidt ligesom Lille-bæbs - bortset fra at Lille-bæbs kunne egentlig nok klare det nu, selvom der stadig er en god måned til).
Så der er en meget god grund til at jeg ikke har fået skrevet i hverdagene... Og en ekstrem god grund til at skrive alt hvad jeg kan hver dag, nu hvor jeg endelig er på barsel... Hvornår kommer den chance lige igen??!!
Så det gik der lige nogle timer med igår. Uh, det var dejligt!...

Og idag.... Iiiih!! Har lige de her ting jeg skal have ordnet, før jeg giver mig selv lov til at skrive... Mit køkkenvindue røg løs forleden dag, så jeg skal have ringet til boligforeningen, og bede dem komme og ordne det... Jeg åbnede det bare, og så var der igesom noget der røg løs i den ene side, så det kan vitterligt ikke være min fejl... Men dengang ved indflytningen fik jeg et yderst dårligt indtryk af dem deroppe, så nu får jeg bare knuder i maven ved tanken om at ringe til dem. Jeg har vitterligt ikke følelsen af, at de vil deres kunder det bedste, og frygter lidt, at jeg skal kæmpe med næb og klør, for ikke selv at betale for at få vinduet ordnet. Og jeg er derudover sikker på at det er en lille detalje... garenteret ikke dyrt, og muligvis noget jeg selv ville kunne ordne... Men tør ikke stå og bakse med det alligevel, for er det et større problem end som så, er det pludselig mit problem, hvis jeg har stået selv og rodet ved det... Og endnu værre, hvis vinduet falder helt ud af sin ramme og går i stykker, imens jeg prøver.
Og nu havde jeg lige taget mig sammen til at ringe til dem før.... Og så åbner de først kl 10.... Så nu skal jeg tage mig sammen helt forfra om lidt!!!
Så SUK! Og træk vejret ned i maven...

(hader det!!)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt om skrivning og telefonopkald. er publiceret 20/10-2009 09:31 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.