Forhåbentlig sidste jordemoderbesøg...

Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Jeg var jo ved jordemoder idag, forhåbentlig sidste besøg...... Det var en afløser for "min egen" JM, da hun havde en afspadseringsdag, men hende her var nu også rigtig sød.

Da hun skulle mærke/lytte, blev hun ved med at flytte "lytterøret" rundt på min mave, og jeg blev en smule nervøs, kunne hun ikke finde hjertelyden? Jo jo, men hun var i tvivl om, hvordan hun vendte. Det føltes lidt som om hun havde vendt sig! Og alle hendes kolleger var gået hjem da kl. var 15, så hvad gør man så?
Jo, man ringer til svangreamb, og spørger om jeg kan komme til scanning, der var de sådan set også nærmest gået hjem, og jeg blev spurgt om jeg kunne komme imorgen, øhhh.... Tjooo.. Men jeg bor jo altså 50 min kørsel herfra... Kan de gøre det i Haderslev?
Den søde JM tager røret igen, fortæller min situation, og den søde sygeplejerske sagde, at skidt pyt, hun blev bare lidt ekstra, hvis jeg skyndte mig

Så vupti kanupti var jeg i lynfart kørt videre til sygehuset, og blev scannet. Lille Thea lå heldigvis perfekt. Dygtig pige, og blev skudt til 3318 gram. Jeg fik ikke noget billede, da hun lå med begge hænder over hovedet, men pyt, dem har jeg jo efterhånden en del af.

Jeg spurgte jo også til nogle kraftige vedvarende mavesmerter jeg havde i nat, og jeg fik et godt svar: Det er livmoderen der er igang med at modnes, så det er KUN gode tegn. Jubiiiii

Så nu satser jeg på, jeg ikke skal se jordemoderen på hendes kontor igen. Næste gang jeg ser hende ligger jeg forhåbentlig på fødestuen.

Så jeg hilser diverse mavesmerter velkommen med åbne arme



Ps. Praler lige: Skriver fra min nye Acer:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forhåbentlig sidste jordemoderbesøg... er publiceret 18/11-2009 20:09 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.