New story :D Yin & Yang

Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
13 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
3 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
4 år siden
Problemer?
EmmaBechh
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
6 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
4 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
4 år siden
Okay først kan jeg vel sige at det er da godt nok lang tid siden jeg har været på sidst. Undskyld for ventetiden! Nå men her er jeg så igen, presset fra alle sider af som aldrig før! >>

Eksemerne nærmere sig med drastiske skridt, og har endnu ikke fået at vide hvad jeg kan komme op i af valgfag! X3 spændende!!!

Nå, men jeg skriver egentligt dette indlæg for at fortælle at endnu en historie (som jeg utrolig nok har udviklet ok meget på) er skabt/født.

Jeps det er nemlig som overskriften 'siger', jeg har fundet på endnu en ny historie som indtil videre hedder
Yin & Yang.
Hvorfor? ...well det er indtil videre en længere og lidt halv kompliceret forklaring ^^! Men jeg fik taget mig sammen til at skrive måske første kapitel, kan jo være meget sikkert at historien tager en helt anden drejning, har jeg prøvet flere gange...bare se på A'ratian, den er meget langt væk fra den handling jeg først kom op med! :P

Men kort sagt det handler om hovedpersonen, der endnu ikke rigtig har fået noget navn, men er ved. Hans skæbne er blevet forudset at være en af de 12 verdners frelser, men han dør desværre fra den verden han skulle havde reddet og bliver sendt videre til den næste, og som straf for den forbrydelse han havde begået kan han ikke blive genfødt, men må huske de smertefulde erinderinger han har oplevet.

De 12 verdner er nemlig forbundet på sådan en måde at når man dør, bliver man sendt videre til den næste verden i rækken, bliver genfødt og starter forfra. Sådan sker tingene hele tiden i cirkler. Men vores hovedperson er dømt til ikke at kunne blive genfødt, ikke til at starte på en frisk, og han er bortvist for den verden han lige var kommet fra, den verden han skulle frelse.
Nogle prøver så på at hente ham tilbage via helvedes port, men dette går galt og i stedet for bliver en ung pige på 17 år, ved navn Corin sendt afsted ved en fejltagelse.

også siger jeg ikke mere!!! :P Og hvorfor så Yin & Yang? - det er fordi jeg endnu ikke har fortalt om denne verdens mest helligste væsner. og nej det er ikke som I tro...nu siger jeg heller ikke mere! slut
The END!!! ^^

see ya

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget New story :D Yin & Yang er publiceret 14/04-2010 19:41 af Siw Persson (SIwsen22).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.