Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Mandag morgen starter altid sløvt ud. Der er noget over den her dag, der overhovedet ikke er tilfredsstillende. Hvad gør man så for at få det til at fungere? Der går som regel ikke længe før man glemmer dagene i ugen, og så står man igen på sin faste plads, hvor man kan se tingene i sit eget kritiske lys uden indflydelsen fra diverse cykli. Mandag morgen er en dræber!
Det er en specielt veludviklet type gryn man om mandagen har i øjnene. De sidder der i øjet som en anden foundation i topklasse sidder i ansigtet, og man lægger ikke mærke til at man har dem på. I stedet for at føle sig smuk (foundation) føler man sig træt, i en form for dvale, det er ikke kun stemmen der er grødet og rusten; virkelighedens visuelle udtryk er med morgenlyset udkommet i en sløret udgave. Utilpasset de store mængder lys kommende fra mørkere natlige tilstande, udgør øjnene ikke længere det bedste våben af de seks sanser, når det gælder om at navigere. I denne krisesituation - forårsaget af mandag morgens katastrofale meldinger om uigennemsigtighed i den økonomiske sfære - må man tage en af de andre sanser i brug.
Denne pludselige sammenblanding af to forskellige verdener må være endnu en halucination forårsaget af grynede mandagslinser. Det er simpelthen ikke til at se klare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag er publiceret 26/04-2010 09:50 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.