14 år siden

Dagbog 10-02-2010 Olde indlagt, gentagelse

Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagbog 10-02-2010 Olde indlagt Gentagelser fra sidste år

Else og mig prøvede stadig at hulte os igennem dagene vi havde det ikke godt. Men så skete det vi havde tænkt på og frygtet. Olde begyndte at hoste, kunne ikke få luft. Vi ringede til lægen, der kom om eftermiddagen og lyttede. Hun havde lungebetændelse og fik nogle penecelin piller med det samme.

Hen på aftenen fik hun det værre, vi ringede til lægevagten, der så hvordan det var gået sidste år, de ville ikke komme, men sendte en ambulance, der kom i løbet af en halv time. Vi turde ikke sige hun skulle indlægges igen, men jeg ringede til mine søstre. Vi sagde hun ”bare” skulle have ilt. Men til vores overraskelse, så tog hun det roligt og gik selv med hjælp ud til båren. Else hev sig op og kørte med.

Oldes ”Koll” var vågen og hun havde ikke ilt nok, så hun fik masken på. Hun fik drops og antibiotika samt en Prednisolon kur. Else kom hjem omkring klokken 5. Jeg havde sovet inde hos dem, men jeg kunne ikke sove i deres soveværelse, så jeg tog min dyne og lagde mig inde på sofaen. Jeg kunne ikke sove. Jeg var for bange. Jeg tænkte på sidste år. Da vi ikke vidste om Olde ville overleve. Som I jo ved så gjorde hun det, men det var dog ikke vores Olde vi fik tilbage, men en anden Olde. Det var en lang nat. Da Else kom hjem tog jeg min dyne og gik ind til mig selv. Men jeg havde alligevel svært ved at sove, for hvad hvis Olde ikke klarede sig, hun var så skrøbelig. Jeg lå og hostede, men hen på morgenen faldt jeg endelig i søvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 10-02-2010 Olde indlagt, gentagelse er publiceret 10/06-2010 09:49 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.