10 år siden

Dagbog 10-02-2010 Olde indlagt, gentagelse

And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
2 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
4 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
12 år siden
Jeg skal møde Darren Cris...
Kianna Kitte...
2 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
4 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
12 år siden
Dagbog 10-02-2010 Olde indlagt Gentagelser fra sidste år

Else og mig prøvede stadig at hulte os igennem dagene vi havde det ikke godt. Men så skete det vi havde tænkt på og frygtet. Olde begyndte at hoste, kunne ikke få luft. Vi ringede til lægen, der kom om eftermiddagen og lyttede. Hun havde lungebetændelse og fik nogle penecelin piller med det samme.

Hen på aftenen fik hun det værre, vi ringede til lægevagten, der så hvordan det var gået sidste år, de ville ikke komme, men sendte en ambulance, der kom i løbet af en halv time. Vi turde ikke sige hun skulle indlægges igen, men jeg ringede til mine søstre. Vi sagde hun ”bare” skulle have ilt. Men til vores overraskelse, så tog hun det roligt og gik selv med hjælp ud til båren. Else hev sig op og kørte med.

Oldes ”Koll” var vågen og hun havde ikke ilt nok, så hun fik masken på. Hun fik drops og antibiotika samt en Prednisolon kur. Else kom hjem omkring klokken 5. Jeg havde sovet inde hos dem, men jeg kunne ikke sove i deres soveværelse, så jeg tog min dyne og lagde mig inde på sofaen. Jeg kunne ikke sove. Jeg var for bange. Jeg tænkte på sidste år. Da vi ikke vidste om Olde ville overleve. Som I jo ved så gjorde hun det, men det var dog ikke vores Olde vi fik tilbage, men en anden Olde. Det var en lang nat. Da Else kom hjem tog jeg min dyne og gik ind til mig selv. Men jeg havde alligevel svært ved at sove, for hvad hvis Olde ikke klarede sig, hun var så skrøbelig. Jeg lå og hostede, men hen på morgenen faldt jeg endelig i søvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 10-02-2010 Olde indlagt, gentagelse er publiceret 10/06-2010 09:49 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.