13 år siden

Isbjerge i sydfrankrig:

Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sidder i sydfrankrig lige nu. Mørket er faldet på, og jeg sidder og tænker på den foregående uge. Har været her 50 km fra Nice, i et lejet hus sammen med min familie og nogle af vores venner. Imorgen rejser vi videre først til Marseilles siden Lyon, Paris og Amsterdam, eller sådan ser planen i hvert tilfælde ud lige nu (min far har det med at være impulsiv). Det har som oftest været en meget afslappende uge, hvor vi bare har ligget ved poolen og læst eller hørt musik.

I tirsdags var vi ude og rafte i det franske Grand Canyon.
Forestil jer en meget solbrun instruktør prøve at lære danske gloser så han kunne kommunikere med os på vores eget sprog. Lad mig bare sige han prøvede, og jeg tager hatten af for det, men det er altså rimelig svært at lære at sige "tilbage" i løbet af en eftermiddag, prøv bare at tænke på det bløde g!.
Men han lærte at sige nu, og brugte det flittigt, når vi skulle padle hurtigt." nu, nu, nu" og vi padlede gennem strømmen. På et tidspunkt var vi oppe på nogle klipper, hvorfra vi skulle hoppe ned og lande i strømmen. Den førte os ca 15 m. hen til et punkt hvor vi blev hevet i land. Vi var ude i 3.5 time og padlede 21 km, det var rigtig sjovt, men vendepunktet kom da jeg faldt i vandet og røg ind under gummibåden, derfra begyndte strømmen at se faretruende ud, og jeg koncentrerede mig mere om at holde fast i den røde snor på bådens kant end om at padle.

Igår var min familie og jeg i Nice og Cannes. Det var spændende, især at se de enorme både som ligger til begge steder. Vi fik shoppet, og på vejen hjem handlede vi ind, tror godt jeg kunne blive vant til de enorme supermarkeder som ligger her. Det slår helt klart Netto derhjemme, sorry. Idag har vi været nede ved en sø og bade. Ude i vandet var der oppustelige høje og lave isbjerge man kunne klatre op på, samt to trampoliner hvorfra du kunne hoppe i vandet, Det lykkedes mig at komme op på det mellemste isbjerg. Var ret stolt over jeg klarede det, da mine armmuskler ikke er det vilde.

Når man kører hernede i bjergene kan man ikke lade være med at bemærke hvor smukt her er. Der er meget grønt, og på bakkerne kan man se små byer titte frem. Maden er meget enkel, men smager bare super godt, især frugt og grønt er virkelig lækkert.

Synes det er fedt at være her, men savner min kæreste rigtig meget. Vi taler over msn hver dag, og jeg finder virkelig ud af hvor meget jeg holder af ham. Det gør helt ondt indeni så meget savner jeg at være sammen med ham. glæder mig til næste uge, bare at være sammen med familien, men glæder mig også rigtig meget til at komme hjem og bare være sammen med ham.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Isbjerge i sydfrankrig: er publiceret 16/07-2010 22:21 af Henne.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.