10 år siden

Ting der forsvinder 2

Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
5 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
3 år siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitte...
2 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
3 år siden
200
Jette Peters...
4 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
8 år siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
2 år siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
3 år siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
3 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
6 år siden
Ja, jeg fortsætter denne dagbog med at fortælle om min personlige Bermuda Trekant. En Bermuda Trekant af distraktion, glemsel og blindhed. Jeg kan ikke engang rekonstruere de forudgående 10 minutter for at analysere mig frem til den bort blevne genstand. Væk er også hukommelsen.

Jeg mistede i min distræthed hele mit nøglebundt. Hele bundtet! Der var nøgler til hoveddøren, porten, bagdøren, loftsrummet, postkassen, cyklen, til det arbejde jeg ikke har længere og et par andre nøgler, som jeg har glemt hvad er til. Hvordan kunne jeg miste det, uden at høre det falde til jorden med et højt klank? Glemte jeg nøglebundtet i cykelkurven? Har nogen taget det – uden at stjæle cyklen? Hvad vil de bruge det til? Der er intet der angiver, hvad eller hvortil nøglerne kan bruges. Jeg aner det jo knap nok selv og tager flere gange om dagen fejl af alle de sølvfarvede takkede metalstykker.

Jeg måtte gå hjem. For cyklen kunne jeg jo ikke låse op. Jeg lånte en venindes cykel og nøglen dertil og.... også den præsterede jeg at smide væk! (I samme nu mistede jeg næsten også min forstand) På det lille stykke fra porten ind i opgangen, op af trappen til min lejlighed. Jeg forstår det ikke.

Det trøstede mig dog, i min bogreol at finde: Charles Berlitz: Bermuda Trekanten – med undertitlen – "Vinduet til universet"? Og jeg er nu suget ned i et dyb af teorier, den ene mere spacy end den anden. Jeg håber her at finde svaret på, hvor mine nøgler og min pincet er blevet af. Der er foreløbig smidt følgende teorier på bordet: en tid- og rum-varpning fra en anden dimension, elektromagnetiske hvirvler, kapring eller kidnapning via UFO'er (som har en stærk forkærlighed for metalliske genstande!?). Jeg har på egen hånd spekuleret videre; det kunne også være knyttet til mordet på Oluf Palme? Eller det kunne være noget med quasarer, sorte huller og uopdagede galakser? Lige her i min stue - en ydre-rum-konspiration mod mine ellers så trimmede øjenbryn og dagligdags-logistik?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ting der forsvinder 2 er publiceret 31/08-2010 20:47 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.