10 år siden

Velociraptor

Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
4 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
8 år siden
Ingen sejr til vikingerne...
Kianna Kitte...
2 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
6 år siden
Min ex-chef: rendyrket evil, et genetisk mashup af en velociraptor (fuglelignende rovdino og alfahun) og Bellatrix Lestrange ( Aveda Kadavra - you filthy halfblood) og The Red Queen fra Alice in Wonderland (Off with their heads!).

Man får ikke bare hård hud af at have været i clinch med sådan én, man gror nærmest skæl, som en anden Armadillo. Og der har da også været en periode, hvor jeg mest af alt har haft lyst til at rulle mig sammen. Det, der hjemsøger mig mest nu, er at jeg aldrig gav hende svar på tiltale - jeg er jo ikke normalt den kuede type. Det var mere fordi vi praktisk talt sad i hendes dagligstue, og hvis jeg svarede igen i den situation, så ville vi ligge i åben krig hen over to mac-skærme og et lille rundt bord med en diameter på 90cm. Og det ville utvivlsomt have sat et punktum meget hurtigere. Måske det ville have været det bedste. Well, lesson learned!

Er på kursus nu. Det er ren bliss at få lov at lære noget. Og det er oven i købet et virkelig godt kursus. Sindsygt at der er så mange højtkvalificerede arbejdsløse. Er i gruppe med en, som har været forlagsredaktør på Politikken i 16 år! Det er fedt at læse, og lære og ikke mindst at lære fra andre fagligheder og personer med så meget erfaring. Det har formået at hive mig op fra det dynd Velociraptoren efterlod mig i, efter hun havde kradset min øjne ud.

Der er bare intet at søge. Jo, der er da et par jobs. Men de er så gudsjammerligt kedelige - og jeg ved, at hvis jeg fik et af dem, så ville jeg kunne holde fanen højt i et par måneder og derefter ville jeg have lyst til at smide en farveladehåndgranat af bare kedsomhed. Jeg har mest af alt lyst til at søge om optagelse på Hogwarts og flytte ind under nogens trappe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Velociraptor er publiceret 05/10-2010 00:47 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.