11 år siden

Griber om sig

Eksamen
RachelBlack
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Kom til at love svigermor at tage med hende i Bilka i morgen. Ud af det blå erklærede hun også, efter at have læst reklamerne, at hun også gerne ville i Kvickly, Imerco og Rema 1000. Det er det med at række lille fingeren. Har en aftale med min far og tandlægen i morgen kl. 09.15 og derefter må jeg føje svigermor. Skal bare være færdig senest kl. 14.45 da jeg skal til to timers fitness. Måske er det sidst nævnte det rene barnemad i forhold til svigermors mange planer.

Har haft nogen diskussioner med André de sidste dage. Han vil gerne som hans søster have en piercing i læben. Har prøvet med alle argumenter imod dette, men intet har trængt igennem. I går skrev han en sms hvor der stod ” det er mine penge og jeg bestemmer selv over mit liv. ” Knægten er 21 år, snart 22. Jeg må bide tænderne sammen og synes hvad jeg vil. Han har jo ret !

Har haft en antiklimaks af en weekend i forhold til sidste, hvor der både var J dag fredag og koncert lørdag. Julefrokosterne er ikke rigtig slået igennem endnu, men de kommer snart. Det er lidt træls at vi skal til barnedåb på næste søndag, da jeg har planer om at køre lørdag nat. Når vi kommer hjem igen skal jeg sove et par timer, inden jeg har pålagt vagt søndag nat fra kl. 02.00 – 05.00. Godt at jeg har fri mandag og tirsdag.
Kommer også til at brænde lørdag d. 27 af, da vi er inviteret til 50 års fødselsdag ved futte. Vil ikke være bekendt ikke at komme.

Jeg vil smutte i seng. Skal op kl. 04.45 så jeg er klar til at Zumba kl. 06.15

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Griber om sig er publiceret 14/11-2010 21:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.