13 år siden

Skal bare have lidt luft...

Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Ved ikke om det vitterligt er fordi jeg er ved at blive en gammel krage, men idag var der en der i den grad trådte mig over tæerne, som gik over min grænse og så liige en bid længere. Jeg er bare blevet rigtig god til at sige fra.

Har efterhånden mødt min del af forskellige mennesketyper, og jeg har nok med i bagagen til at kunne vælge fra og sige fra. Derfor var jeg hurtig idag, da en mandlig kollega verbalt overfaldt mig og hamrede næven i bordet - stille og roligt så jeg på ham og sagde:

"Jeg syntes du skal stoppe der. Du skal ikke tale til mig på den måde!"

Jeg havde mest lyst til at kradse hans øjne ud og så lige spytte lidt på ham mens jeg råbte RØVHUL! men sådan noget gør en gammel kone jo ikke. Og især ikke foran mine to skønne unge kollegaer, som jeg har tudet ørerne fulde af gode råd om at sige fra, om at vise respekt selvom man er uenig og om at bevare værdigheden selvom en vis herre går amok!

Jeg svarede igen på en værdig måde, fik sagt fra og så mærkede jeg tårene presse på. PIS OGSÅ!! Jeg hader at når jeg bliver gal, så brøler der saltvand ud af øjnene på mig.

Men.....det gode i alt det her tumult på en forholdsvis ny og ellers skøn arbejdsplads var, at mine to bosser overværede det hele og støttede op om det. Og efter et boss-kram kørte jeg hjem og så ringede boss lige igen for at høre om jeg var ok. Det er sgu ok syns jeg!

Så...jeg er klar til en dag igen imorgen og jeg har tænkt mig at vise ham idioten, at jeg fame nok skal klare det!

Ærgeligt med sådan noget bavl nu her i julehyggetiden. I fredags var vi til en helt igennem kikset og sjov julefrokost. Havde håbet at kunne holde brandert-stemningen lidt længere.

Vi var til cowboyfest - langt langt ude på landet og efter 3 timers kørsel langs tilsneede landeveje - heldigvis med en god forsyning af diverse drikkevarer på dåse! - havde vi timers western-udfordringer foran os.

Vi var selvfølgelig udstyret med cowboystøvler, hatte og jeg gjorde et hardcore forsøg på at efterlige sexede Christiane Schaumburg, meeen....arhj der er sgu lang vej.
Jeg var en klaphat til at skyde, både med bue og pil og med revolver og lasso.

Jeg var pissegod til at tylle whiskey og jeg gav den gas på dansegulvet i en dozy doo-linedans med en gammel gut der var som taget ud af en film om hill billys (årh han var sød og tandløs og i overalls - var lige ved at rose hans udklædning da jeg så hans tandløse mund, da det gik op for mig at den var ægte!!)

Men...bedst af alt var jeg til at ride tyren!! Sådan en gammel hestepige som mig kunne altså godt stadig 20 år efter finde ud af at klemme med lårerne og schenklerne og jeg brillierede med kun at holde med en hånd (ha ha haaaaa...mændene klamrede sig med 2!!) og jeg endte med at holde rekorden på 51 sekunder. Jeg endte dog med en håndryg med en sær blå Anders And-bule ovenpå, efter at have ramt et tyrehorn i mit frie fald inden jeg landede tungt foran den rødøjede robottyr. Men det var det værd!

Sjov aften med søde nye kollegaer og fedt at lære folk ordentligt at kende.

Især er jeg glad for mine to unge nærmeste kollegaer på hhv. 19 og 23 - de er guld værd!

Til tider føler jeg mig tudsegammel - som når jeg får udtalt: "nej noget skrækkeligt larm - jeg slukker lige" og de så inden jeg når radioen får råbt: "NEEEJ - det er vildt fedt - det hørte vi på sensation!!"

Godt så!

Men som oftest føler jeg mig som dem og vi kan ikke mærke aldersforskellen,

De fniser lidt af at jeg er sådan en landmandskone med min nye hønsegård, og forældremøder, men de spørger ind til det og jeg skal ihvert fald høre alt om deres weekender med byture og netdating.

Ja mine høns...de er søde små kælehøns, som overhovedet ikke gider lægge æg! Men jeg nyder at rumstere rundt og småsnakke med dem. A brugte uger på at bygge et superflot hønsehus og gård til dem. Jeg ønskede mig et Lille Virgil-hønsehus - sådan pilskævt og hyggeligt, men hans mission var at måle og måle og sørge for at det nærmest var arkitekttegnet og dobbeltisoleret.....jeg har fået et pilskævt Lille Virgil-hus med pillerskæv hønsegård....thi hii....han er altså ingen handymand!

Nu tror jeg at jeg vil kaste mig i sofaen og se lidt Robinson-intriger inden drengene overtager skærmen til en gang spansk fodbold..
Jeg trænger til at trøste-spise ovenpå balladen på job idag - ja sådan fungerer jeg, så vil overhøre al fornuft og hente ostepops på en højthellig mandag....

...dejligt at være tilbage her igen faktisk...har savnet det!

M

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal bare have lidt luft... er publiceret 29/11-2010 20:12 af mubsi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.