at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
8 måneder, 23 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år, 1 måned siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
5 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
8 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
5 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
3 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
8 måneder, 14 dage siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Tre gange øv. Da jeg endelig fik overbevist gemalen, så var Hubert bortformidlet til en anden familie. Snøft snøft.. Internatet har haft problemer med at redigere deres hjemmeside, så derfor var han ikke blevet slettet derfra. Må bare op på hesten igen og håbe på en ny ” Hubert. ” Næste gang , som der uden tvivl bliver, så ringer jeg til det pågældende internat og aftaler et besøg før jeg taler med Claus. Men hva, sådan er livet, men kan ikke altid det man peger på….

Jeg var med min far til tandlæge i går. Hans nye tænder i overmunden var færdige og skulle bare rettes til. Han har ellers haft fordomme imod kunstige tænder i mange år, da han havde jo hørt alle mulige skræk historier. Jeg har været en stor fortaler for de nye tænder , også selv om de koster en bondegård. Det må immervæk give noget livskvalitet, at ikke skulle tænke på om man nu også kan tygge maden.

Den ene af mine svigermødre virkede forarget, da vi fortalte hende om vores jule aften i år. Jamen traditionerne vedblev hun. Traditionerne min bare r.. tænkte jeg, samtidig jeg sendte hende et smil. Jeg har en pålagt vagt som starter kl. 19.00 og derfra er der drønene travlt. Har ligeledes påtaget mig en andens kollegas vagt, som lægger i forlængelse af min. Det betyder jo ikke noget når jeg alligevel er der.

Den 24 starter jeg med at hente min far kl. 11.00. Claus og jeg er blevet enig om, at i stedet for at lave traditionel juleaftensmad, så bliver det julebord med sild og hele svineriget. Ungerne gider ikke juleaften i den forstand og et par af dem skal også være andetsteds om aften. Kører min far retur omkring kl. 14.00 – 15.00 tiden. Det synes han er helt fin, da han så får god mad to gange. Kan huske sidste år – hvor han var i aflastning på et andet plejehjem. Synes at det var helt vild synd for de ældre som skulle holde jul der, men der er jo en historie bag dem alle. Ligesom der er for min far i år. Kunne ønske at min søster tog ham hjem til jul. Der vil ikke være noget han ville nyde mere, end at holde jul sammen med hende, manden og hans mindste barnebarn. Det har hun indtil nu ikke gjort. Hun har nok i hendes mands familie.

Den mellemste var ude og hjælpe hans mor med noget i går. Jeg bad ham om at spørge hans mor om hun ikke ville kontakte den mindste med henblik på ansøgning af kontanthjælp. Jeg ” tør ” pt. ikke at gøre det, da han er godt og grundig tøse fornærmet på mig. Hun havde sagt til den mellemste ” jeg har opgivet ham for flere år siden, så det må han selv finde ud af. ” Jeg blev sådan lidt ” a hva. ” Ved godt at det var derfor at han i tidernes morgen kom herhjem, men alligevel. Selv om Michelle har været en rigtig BICH over for mig, Så har jeg stædig fastholdt kontakten med hende. Jeg vil til enhver en tid hjælpe hende i det omfang jeg kan og magter.

Mindste manden har en ide om, at jeg bæger nag overfor ham, som Claus har gjort over Michelle pga. hendes opførsel over for mig. Min holdning er, at vores fem børn med hver deres personlighed som skal behandles som sådan. Jeg er ikke så ” barnlig ” at jeg vil flytte Claus´s forbehold over for Michelle over på ham. Håber at han vil indse det om 3 - 4 år

Gemalen er bare heldig i dag. Fik en tur til Billund lufthavn, og kørte på vejen retur ind i vores egen lufthavn.. Ringede for 5 min. siden og sagde at han kørte til Billund igen. Dejlig for ham og min konto ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke denne gang er publiceret 09/12-2010 18:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.