Bare sån lidt morgen-blabla

Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
3 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
1 år, 1 måned siden
13.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
11.111.111 fucking får
Freema
1 år, 10 måneder siden
Biluheld....
Kianna Kitte...
11 måneder, 9 dage siden
Sulten?
Kellany Bram...
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
3 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
5 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
6 år siden
Min novelle er blevet pri...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
1 år, 3 måneder siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
3 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 måneder, 29 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
5 år siden
Radiator fiaskoen....
Kianna Kitte...
2 år siden
Godmorgen derude :)

Får besøg af distriktssygeplejersken i dag. Spændt på hvad hun siger til at jeg ikke vil ha de seroquel Prolong. Får sygt ondt i maven af dem, og sure opstød/halsbrand. Håber der kan findes noget andet i stedet for. Så jeg kan blive mere stabil. Får 2 slags medicin i forvejen, men har i over 1 år ikke fungeret særlig godt, jeg svinger meget. Det kan være fra dag til dag, eller sågar også flere gange om dagen. Det er det værste ved min sygdom, synes jeg, for det gør det så utroligt svært - ja nærmest umuligt - at fx aftale noget med nogen ud i fremtiden, for jeg ved aldrig om jeg har det godt nok til at kunne overholde aftalen. Men det er også meget belastende, hele tiden at skifte mellem at være nogenlunde ok, og så til at have det rigtig dårligt.
Nå men jeg vil prøve at lade være med at klage. Tingene kunne være meget værre. I denne tid har jeg det faktisk ganske ok, jeg tror jeg næsten har haft en hel uge som har været ret god. Energiniveauet er dog stadig ikke særlig højt, jeg sover for meget og har ikke synderlig meget lyst til nogen form for aktivitet. MEN, jeg har ikke forputtet mig totalt under dynen og ej heller været mega depri.

Jeg er startet på at ændre på mine kostvaner igen. Julemåneden har været lidt for god ved mig, ja tror egentlig de sidste par måneder generelt har været lidt for fulde af slik og kage, der er i hvert fald smuttet en del kilo på, så dem vil jeg se at komme af med igen. Det er dét vinteren altid gør ved mig, jeg bliver ekstra depri og sukkersulten. Min ældste datter har tabt sig 26 kilo, er meget misundelig :) Hun er bare blevet så flot, og det er utroligt hvad det har gjort ved hendes selvtillid.

Min yngste datter ringede ved halv 10-tiden i går aftes, der var temmelig dårlig forbindelse, men jeg fik dog opfattet at hun var kommet godt derned og at hun sad i bilen sammen med Mina på vej ind til Cairo. Så var moderen her rolig igen, ja så rolig som man nu kan blive når ens datter befinder sig alt for mange tusind kilometer borte i et hmmm hvad skal man sige, ikke helt så nemt land at overleve i. Den første uge skal gå med sightseeing, for det fik hun slet ikke gjort sidst, der gik det hele op i at arbejde, spise, sove - ja simpelthen overleve. Men denne her gang besluttede hun at hun ville starte ud med at holde en uges ferie, og så starte med alvoren derefter. Så hun skal se pyramider, museer, biblioteket i Alexandria, og hvad hendes egyptiske personlige guide nu ellers finder på. De har lejet en bil, så de kan køre rundt selv.
Gad vide hvor al den eventyrlyst kommer fra... ikke fra mig i hvert fald ;)

Nå...20 minutter til distr.spl. kommer, må hellere se at komme i omdrejninger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare sån lidt morgen-blabla er publiceret 06/01-2011 08:12 af Kirstine Asbøl (lope).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.