Ud af begge ender.. (Ikke for sarte sjæle)

7
Halina Abram...
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
6 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg er PROPPET - så meget at det føles som om at mad og drikke står op til halsen, også selvom jeg ikke har fået andet end 1 croissant, 2 brikker Sun Top til morgen, og lidt senere et par bidder af en croissant og et glas cola..

Puha hvor har jeg været syg de sidste par dage, og jeg håber virkelig ikke at jeg har fået smittet nogen, for den her var slem, og jeg er stadig træt og har ondt i kroppen og er bekymret for om jeg kan holde mad og drikke i mig - for det kunne jeg ikke i går.. Til gengæld er jeg vildt sulten, selvom det føles som om der ikke kan være noget i maven.

Det startede natten til fredag, hvor jeg havde ondt i maven og regnede med at det var lidt graviditetsforstoppelse. Fredag havde jeg det fint, men lørdag nat havde jeg de onde mavekramper hele natten og sov kun med spredte mellemrum, prøvede at gå på toilettet, men var for træt og frøs for meget til at blive siddende og kl. halv syg kastede jeg op for første gang. Var mega tørstig, så jeg drak en masse vand og tog et par bidder at et æble, som jeg heller ikke kunne holde i mig, drak videre, spiste sodavandsis, og var meget taknemmelig for at B havde placeret en balje med vand på gulvet foran sofaen, for jeg nåede dårligt nok at vende mig, før alt jeg havde indtaget forlod mig igen.. På det tidspunkt var der kommet hul den anden vej og det var heller ikke småting..

Behøver vidst ikke at gå i detaljer, men kan kun sige, at min krop i den grad forstår at rense ud, når den har fået noget den ikke kan lide.. Så nu er jeg bare træt og keder mig gevaldigt. Et godt tegn, feberen er væk, men bryder mig ikke om den følelse af, at det hele sidder i halsen. Sidste uge havde jeg influenza, og var lang tid om at komme op igen, og nu igen.. Det er svært nok i forvejen at opretholde et nogenlunde normalt liv og finde kræfter til at komme ud af døren, når jeg i princippet ikke skal noget.. Nå, men op på hesten igen, i morgen går det nok meget bedre igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ud af begge ender.. (Ikke for sarte sjæle) er publiceret 30/01-2011 15:02 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.