11 år siden

Nu jeg er her

Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
8 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
At skrive ...
Bjørn Langki...
1 måned, 27 dage siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
4 måneder, 8 dage siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Kære Dabo,
nu fik jeg endeligt udvalgt mig et forum, hvormed mine tekster kan komme til live. Indtil nu har jeg jo primært skrevet til skuffen, og er derfor spændt på feedback fra ligesindede herinde.
Men som jeg sidder her på min sofa lørdag eftermiddag, og leger lidt med ordene, kunne jeg godt tænke mig, at uploade det. Det vil så kræve en forfatterprofil, hvilket jeg de sidste par dage har overvejet om jeg skal søge om. Jeg ved godt at du ikke mener, at mine tekster skal se dagslyset, men hellere blive i mørket under bordet, og jeg går ud fra (og håber på) at det er for at beskytte mig. Alligevel kunne det være sjovt at lade nogle af mine historier komme ud og møde læsere.
Du ved at vi er uenige om skriveøvelser, og at jeg ikke som dig mener, at man enten kan eller ikke kan skrive. Men jeg synes der er noget hyggeligt over, at arbejde indenfor andres rammer, også selvom det mislykkes fuldstændig fra tid til anden.
Så spørgsmålet er, bør jeg vente og mærke reaktionerne på de tilgægelige muligheder på en fyldepensprofil inden jeg kaster mig ud i en forfatterprofil?
Jeg ved at du, som med alt andet, har en mening om det her.
mvh.
F Mo

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu jeg er her er publiceret 30/04-2011 15:14 af F Mo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.