90 års fødselsdagsefest

Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
2 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
4 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
5 år siden
Så skal der holdes fest i dag, fødselsdagsfest. Jeeps, så hele hytten er blevet gjort i stand, og der kommer et rand af unger snart... glad for at jeg kan stikke op på mit værelse når det bliver for meget.
Faktisk er det min moster og mors fødselsdag, dog har ingen af dem fyldt år endnu, men da min morster skal ud og rejse var det i dag eller ingen. Og selvfølgelig er vejret lort, og vi skal sidde undenfor, dog har vi massevis af telte stående. I fredags, eller også var det i torsdags, blev jeg sat til at hjælpe med at sætte telt op i pis øsende regnvejr, jeg siger dig jeg var våd fra top til tå.

Som titel står, ja, vores fest hedder 90 års fødselsdagsfest, da de fylder det til sammen :P jeps, Persson-familien er skøre som pokkers, og det er nu meget rart, for så behøver man ikke at være så stram i betrækket, at et smil er farligt. Lige nu sidder jeg faktisk bare og slapper lidt af inden det hele går løs.

Jeg er begyndt at få skrevet en smule på SjælKrigerne, en historie af min, faktisk Den Sorte Ulvs efterkommer, lol, ja, det er bare Den Sorte Ulv i ny version, med et bedre plot og fortælling. Lige nu har jeg skrevet første kapitel, men er ikke helt sikker på om det kan bruges, nu må vi se, ihvertfald er det ikke værre end at jeg skriver et nyt og finder på noget andet :)
Vil bare gerne have det så godt som overhovedet muligt, så heller gøre det en gang for meget end en gang for lidt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 90 års fødselsdagsefest er publiceret 23/07-2011 16:43 af Siw Persson (SIwsen22).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.