Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Skal vi ikke bare aflyse mandage ligesom DSB aflyser afgange? Hvis jeg var politiker ville det være mit indlæg i valgkampen. National afskaffelse af mandage. (og DSB, lad os afskaffe dem også) Tror jeg ville få mange stemmer på den konto!

Jeg sidder pt i et enormt forsinket, forlænget og forlorent DSB tog. Dagens åbenbaring: Rage Against the Machine er et ufatteligt godt soundtrack til både togture og tandlægebesøg. Der er tilpas hårdt og aggressivt til at iscenesætte gråd og tænders gnidsel. Afsporing er åbenbart dagens ultimative tema. Afsporing af regionaltog i Borup, afsporing af privatøkonomi i forbindelse med afsporing af rodkanal.
Og så er TDC's internet forbindelse ligeså tvivlsomt, trægt og langsomt som DSB. Grand suk og lidt killing in the name of.

Sidder i kupé med jordens mest højrøstede kvinde som konstant ævler i telefon. Lige nu fortæller hun om (reklamerer med) at hun læste hele hestens evolution allerede i 3. klasse. Højt vrinskende vil hun fortælle os alle at hun bare er SÅ klog. Bare synd hun også selv ligner hestens evolution i indtil flere stadier – næsebor, tænder, manke og klove. Cirkushest! Blotlagte nerverender stritter i alle retninger på mig lige nu. Holdkæft hest, gem dit mund- og klovsyge til endestationen, please.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afsporing er publiceret 05/09-2011 17:25 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.